2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Günaydın arkadaşlar. Tüm sayfaları okuyamadım. Bugün kesin açıklanır diye bir duyum var mı?
-
Aklıma bir şey geldi merak ettim.Arkadaşlarınızdan üniversitede iibf okumayıp mutlu olan var mı?veya genelde ne mezınları mesela mühendislik mezunu biri bizim çektiğimiz çileleri çekiyomu yada nerde çalışıyolar?Benim arkadaşımda kalmadı 2 yıldır hiç haberlerim bile yok ha iibflileri biliyorum hepsi kppsmodunda başka bölüm mezunları napar?
-
O listede 99 eden liste yani bono sorusu yok şekil şartı onla 100 oluyordur
-
Günaydın kahve milletinin güzel insanları
Görebiliyorum istanbul 72 diğer ilere 73 76 arasına sıkışmış.
Dusunsenize mülakat listesine girişmişsiniz çıldırırsınız -
@Onceuponatime bu geceye kadar açıklanacağı yönünde bilgiler alınmış Yani bugün büyük gün
-
@ITALIANO-kpss arttık taakatimiz kalmadı geceye falan bırakmasınlar...
-
@mehlikasultan inşallah kalmaz ama genelde gecenin ilerleyen saatlerine doğru açıkladıklarını da unutmamak gerek
-
@ITALIANO-kpss eyvallah hocam. İnşallah bugün açıklansın, hayırlı haberler alalım.
-
@guyguy hocam benim mezun öğretmen arkadaşlarımın çoğu özel okullarda öğretmenlik yapıyor. Kpss deneyip olmadı bazısının, ama bazıları da yaşadığı şehirden vazgeçemedi hiç denemedi şansını. Ha biz iibfliler özel sektörde zor şartlarda çalışıyoruz ama öğretmenler çalışma ortamı konusunda biraz daha rahatlar. Mühendis arkadaşlara gelirsem, sayılı üniversitelerden mezun olanlar özel sektörde iyi yerlerde ama normal bir üniversiteden mezun olanlar önce birkaç yıl sömürülüp sonra biraz rahat edebiliyorlar. Şu bi gerçek ki devlet her zaman öğretmene, sağlıkçıya ve polise ihtiyaç duyacak. Devlet kapısında iş kolay değil, hele biz iibfye daha zor. Ama her şeye rağmen ben memnunum iibfli olmaktan. İşe girene kadar çekiyoruz zorluk ama sonrası daha rahat. İnşallah ilerde yaşımız ilerlediğinde bugünlerimizi tebessümle hatırlarız.
-
İstanbul 70 olsun amin Hatta hakimlik sınavında olduğu gibi barajı kaldırsınlar 67 ile kapatsın yeter ya biraz da bizim yüzümüz gülsün kurum içi uzmanlıkmış soru tarzı değişmişmiş bir buçuk yıldır gelmeyen ilanmış açıklanmayan sınavmış aaa ama lütfen bizim de yüzümüz gülsün
-
@Alperiniz bir an yaptığımdan şüphe ettim. Diyorum yargılamanın yenilenmesi mi vardı şıkta eyvah dedim sınav anında görmemişim dedim ama sizin yazdığınızı görünce iyi oldu : )
-
@atiba yazdığınızı görünce içim açıldı güne güzel başladım resmen
-
Bı ben kötü uyandım sanırım. İnsaAllah en çok hakedenler listeye kalır. İnsaAllah biri benimdir. Günaydın
-
İller geçen seneye oranla düşük dedi. Bugün açıklıycaz dedi. Bende ders çalışmaya gitmedim. Bekleyelim bakalım.
-
Hocam her kim ile irtibattaysan bı ara sor sana zahmet Bursa yine mı yüksekmis @safiTÜRK69
-
@sınavstilisti Bursa çok fazla düşmez kardeşim hertürlü sonuça hazırlıklı ol.
-
@safiTÜRK69 sizinde Ankara idi de mi hocam ? Ankara kaça kadar düşebilirmiş
-
@safiTÜRK69 GEÇEN SENE ÇOK YÜKSEKTİ HOCAM 84 -85. YANİ 80 NE DÜŞMÜŞSE BİLE BU SINAV İÇİN ÇOK YÜKSEK PUANLAR OLUR
-
@nefiseok o kadar ayrıntı sorma yetkim Yok hocam benim kendi adıma çok fazla umudum yok ama insan bekliyor işte..
-
@safiTÜRK69 kim diyor?