2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@ucanizmirli ÖZÜR DİLERİM HOCAM DOĞRUDUR DEMEK İSTEDİĞİM ŞEY YANİ ATIYORUM İSTANBUL 1700 KİŞİ ÇAĞIRACAK YA SON KİŞİNİN PUANI 74 OLSA EN AZ 500 KİŞİ DE 74 ALSA 1700 ESNER
-
Bir de bu olağan kar sorusunu 320bin bulmuşsunuz ancak önceki dönem ve karları da ekleyerek buldunuz sanırım bu hesap olağan kardan sonra eklenmiyor muydu? Bu nedenle ben 280bin yapmıştım
-
@John-Nash yok estağfurullah da hani 4250 diye hesaplayıp yanlış sonuçlar çıkmasın diye dedim
-
@John-Nash hangi puanda takılırsa takılsın İstanbul 2000 kişiye yaklaşır zaten.
-
@istisna ben de her ikisini 280 bin yaptım
-
@ucanizmirli Umarım düşündüğümüz gibidir
-
@safiTÜRK69 izmiri de bi yorumlasanız
-
@safiTÜRK69 bu takilma nolur 80 e yakinlarda olmasin 79 da seksen alti oluyor resmen sinava on gun kaldi hic bisey calisamiyoruz ya
-
@ucanizmirli AYNEN HOCAM HAKLISINIZ
-
@istisna ben hesapladım da buldum öyle garanti olsun diye ikisini de 280 yapmadım. Zaten birisi yanlış diye hesapladım netleri o yüzden takmıyorum
-
@safiTÜRK69 tamam arkadaşım çok saol bunu söylediğin iyi oldu.Listeyle açıklanırsa daha iyi
-
@aysesal gecen izmirdeydim hiç bana göre değil ya ️
-
@safiTÜRK69 EVET HOCAM 74 E KADAR DÜŞEBİLİR BAZI İLLER 75-76-77-78-79 CİVARI KAPATIR ALIM SAYISINA GÖRE
-
@safiTÜRK69 @mehlikasultan katılıyorum size biraz adayların iyi olmasindan korkuyorum. yoksa istanbul düşer kesin ama adaylar çetin ceviz gibi
-
Tüm sayfaları tek tek okudum üç gündür ama hiç bir yerde göremiyorum arkadaşlar dönem başı dönem sonu tutarlar verilip dönem içinde 5000 000 işletmeden para çekilmişti ve kurumlar vergisi matrahı ne olur diyordu. Şıklar; 20bin 25 bin 15 bin. Son şıkkı hatırlamıyorum nedir bu matrah bilgisi olan?
-
@atiba Pazar günü anladım bizim İİBF harbiden bitmiş.. Millet aç aç. Sınava girmeden psikolojim bozuldu.:)
-
@istisna D.sonu-D.başı+çekilenler-eklenenler formülü böyle hatırlıyorum ben
-
@safiTÜRK69 güzeldir hocam izmir şöyle 75 falan olsa daha güzel olur hatta
-
@istisna 25 bin cvp
-
@safiTÜRK69 aaaaa hocam bak olmadi simdi midyesini boyozunu kumrusunu cigdemini yicen ondan sonra yavas yavas seviyorsun .izmire kolay alisamazsin biraz nazlidir kizlari gibi