2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
İstanbulun puanı konusunda meraktan ölmek üzereyim... : (
-
@John-Nash kardeş bu sene rakipler de zordu. Genel olarak 78-79 normal olur gibi. İstanbul 76-77
-
@safiTÜRK69 Bu tespite çok çok çok katılıyorum... Sınav zordu geçmiş yıllara göre ama rakiplerde zordu benimde fikrim orta düzeyde dengelenecektir taban puanları...Bakalım neler olacak..
-
@safiTÜRK69 hocam konya ne olur sizce
-
@safiTÜRK69 benimde pek umudum yok ams düşmüş puanlar deyince insan bi umutlanıyo Ankara geçen sene kaç ile kapatmış
-
GIB ne kadar çok beklerse şaibe artar. Sınav sonuçları değiştirilebilir. Zaten sınav öncesi poşetsiz sınav dökümanı olması çok saçma . Gözetmen açar birinin fotosunu çekip arkadaşına gönderebilir.
-
arkadaşlar sonuçlar nasıl açıklanacak liste şeklinde mi yoksa tc ile mi öğrenicez
-
bu sene sınav ve mülakat sonuçlarının açıklanma süresi konusunda Cumhuriyet tarihinin ilklerini yaşıyoruz...bu da her sınavda karşımıza aynı kişileri getiriyor...
-
@nefiseok 85 le kapatmış. Benim çevremdeki Ankaralılar 85 i geçmiş 15-20 kişi sağlam kişilerdi ama
-
@safiTÜRK69 Benim 75 falan hesaplamalara göre Ankara - büyük ihtimalle hüsran olacak geçen seneye göre sayı az çünkü
-
@safiTÜRK69 Bİ İHTİMAL İSTANBUL 76-77 DE KALIR GİBİ İNŞ 4250. KİŞİNİN PUANI 74-75 OLUR BU PUANLARI ALANLAR GİRER. YANİ ATIYORUM 74 OLDU 500 KİŞİ DE 74 PUAN 4250 ARTI 500 YAPAR MÜLAKATA KALIRIZ HEP BERABER
-
@safiTÜRK69 en fazla ne kadar düşecek 80 e zor düşer benim çok arada ya hiç emin olamıyorum
-
@safiTÜRK69 Hocam bugün taban puanlarımı açıklarlar yoksa liste şeklinde mi olur bi bilginiz var mı? Bu sene tercihleri de listeyle açıkladılar ya ondan soruyorum
-
@kpssa kardeşim liste halinde sanırım. Prosedür tamamen halledilmemiş sanırım akşamüzeri gelebilir.
-
Kimden aldınız bu bilgiyi ? @safiTÜRK69
-
Akşam üzeri nedir ya
-
İstanbul 80 i görmez yani değil mı
-
Arkadaşlar sınav açıklandıktan sonra sorular ve cevaplara ulaşabilme imkanımız oluyor mu?
-
@John-Nash hocam 2 katı mülakata değil mi bu 4250 nerden çıktı
-
Bugun de soru tartisan olursa agzina 44 numarali ayakkabiyla vurun .likidite orani kac olcakti diye soranin agzina anne terligi gecirin