2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@ucanizmirli süper teşekkür ederim
-
İlkgünden beri gib den çalışan biri Çarşamba günü açıklanır diyordu. En iyisi mesai bitimine doğru açıklanır.
-
@Teklif-eğrisi kızları güzel diyorlardı göremedik .
-
@safiTÜRK69 hocam gozu kapali gezersen gormemen normal
-
@ucanizmirli Hocam keşke cevabı söylemeseydiniz...şimdi o soru eklenen değil çekilen diyecekler... doğru olanı değild soruda yanlış olanı sormuşlardı diyecekler ...diyecekler de diyecekler
-
@Teklif-eğrisi beni görmeden tanıdınız tebrikler..
-
@mehlikasultan o zaman bugünün gündemini belirliyorum. Eklenen miydi çekilen miydi
-
Bursa kaçla kapatır sizce arkadaşlar boşverin şimdi siz izmirin kızlarını
-
@safiTÜRK69 ege universitesine kucukparka ugrican karsiyakaya mutlaka gitcen inciraltinda balik ekmek yicen.daha bisuru yer var.anlasulan seni tek birakmislar izmirde
-
@istisna 83-84 fln diye düşünüyorum
-
@istisna @ucanizmirli senin alanın.
-
@ucanizmirli Özel fonlar hesabı olmasın yeter ki
-
@ucanizmirli yapma etme eyleme
-
@safiTÜRK69 bugün kavga etmicem kimseyle. Kaç derseniz kabulüm. Bana hava hoş nslsa
-
@Teklif-eğrisi 5 gün Karşıyaka'da kaldım. Yolları araba iÇin mi yaya iÇin mi yapmışlar çözemedim 2 kişi sığmıyo..
-
@istisna 80 altına düşmez en azından onu diyim 83-84 fazla oldu gibi
-
@safiTÜRK69 bak sana bi taktik vereyim birinin sana borcu var vermiyo diyelim konak saat kulesinde biraz bekle yuzde yuz orda o sahsi bulursun
-
O kadar konuyu dagitmaya calisiyom hala soru tartisiliyor te allam yabugunku konumuz izmir gencler hadi bugun bundan konusalim
-
Müdürlük için tc kimlik no ile sorgulama açıldı.
-
Ankara nasıl düşer ya bn sırf bu yüzden puanımı İstanbuldan yana kullandım.Eğer Ankara 80in altına düşerse 70le kapatan il bile olur.Açın yazılanları okuyun Ankara zaten ilk 200 burayı yazsa geriye kalıyo bi 200 bunlarda 80nin altına çekerse bn sinirden çatlarım bu nedir ya biz ailemizi sevdiklerimizi bıraktık istanbul yarışı daha bize göre diye bizi kandırdıkları Ankara 79la kapattığında belliydide bari sonuç öyle olmasın