2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Ya bence istanbul 74 le kapatıcak bursa 78-79 AMİN
-
Amin @istisna
-
konya tahmini olan yok mu
-
@kpssa ders çalışmamı engelleyemezsin sen takıl burda bursa 83 diyorum
-
@istisna Bursa bencede 78-79 kanka
-
@ucanizmirli umarım istanbul icin bu kadar uçuk tahminin yoktur
-
@brkmrv konyacı buldum bi tane ,nasıldı sınav
-
BENCE 33 ilden hiç biri 80 üzeri görmez bu sınavda
-
@Hipokrat zordu,bilemiyorum nasıl gelecek senin nasıldı:)
-
@atiba İstanbulu bilemem ama bursa için 82 puanın üstünde belli bir bilgi birikimi olan arkadaşlar girdiği için gene bursa yüksek kapatacak bence
-
@bunebicimhikaye yazdırmadılar işte bnde onu diyorım şimdi çıkıp birde yok Ankara 80 altı na inecek diyolar.O zman niye böyle yazmıyodular.Keşke risk olsa benim İstambul sanki garanti sadece Ankara diğer ilrre göre yüksek olmalı vebali çok ağır.Ha sevinenler var diyorum.Onlar sevinmesinler becayiş yada olası bi yine 400lük alımda Ankara bizleri bekler.
-
İnternet yavaşladı bir de bugün yükleyemiyorlarmış yarına kalıyormuş
-
@ucanizmirli tüh bunu nasıl anladın şuan bnde ders çalışma diye yapmıştım bu arada nedense benimde ceza çalışmam gerekiyor
-
@ucanizmirli Katılıyorum sana zaten bursa ve antalya da çekingem şu ki 82 üstü arkadaşlar var kpss den 82 alan insan bi sene sonra 85 üstü yapar alan temeli vardır imece ezberlemez gibi geliyor. Seninle fikir ayrılığı oldgumuz yer bence şu sınav biraz zordu ondan 79 80 diyorum bende
-
@brkmrv zordu aynen ,76-77 üstüne çıkmaz bence ,sence?
-
@kpssa kpss den sonra ceza çalışacak hiç sınava girmediğimiz için unutuldu tabi her şey
-
@istisna bir de Ankara duası yapsanız ben de amin desem..
-
@ucanizmirli bence fazla uçuyorsun ama bunu kod adının uçanizmirli oluşuna veriyor dikkate almıyorum
-
@Hipokrat zor bi sınavdı bence de öyle gibi..inşallah öyle olur..
-
Ankara 75-80 arası kapatacak inşallah âmin