2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@Teklif-eğrisi saat kulesine sadece saate bakmaya giderim
-
@ucanizmirli çekilendi : ) fakat bunu yapma bence başlatma bu durumu
-
@John-Nash 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@safiTÜRK69 EVET HOCAM 74 E KADAR DÜŞEBİLİR BAZI İLLER 75-76-77-78-79 CİVARI KAPATIR ALIM SAYISINA GÖRE
baskan niçin büyük harfle yazıyorsun ? özel sebebi var mı ? hayır sosyal medyada her şeye yorum yapan yakın akrabalarım geliyor aklıma bi kötü oluyorum
-
@kpssa karıştırayım mı ortalığı
-
@Teklif-eğrisi izmir bir hocamin da tanimiyla turkiyenin en buyuk köyü olabilir gercekten karsiyaka bostanli yada balcova tarafi iyidir en azindan kaldirim vardir. Ama sehire bir kaldirimsizlik hakim yasam ile ölüm arasindasin. Yagmur yagmasin sehre her an sel alabilir. Kordon da yuruyorsaniz mutlaka cicege alerjiniz olsun yoksa cebinizde 5 kurus kalmaz.bir yerde bulusulacaksa o ya saat kulesidir yada sevinc pastanesi: ) . Izmir oyle bir yer ki her seyinden sikayet edip yine de orda yaşamak istersin.
-
@ucanizmirli hayır hayır valla yorulduk artık bugün böyle sakince iller kaçla kapatır tahminlerde bulunalım : ) o daha güzel şuan karıştırma ortalığı dur sakın
-
@kpssa turşu suyunun iyisi sirkeyle mi olur limonla mı
-
@ucanizmirli ne turşusu kurduğuna bağlı
-
Az önce memleketten dedem aradı, açmadım bu defa saygısızlık oldu Sayın GİB çarşamba'ya umutlandık soranlara çarşamba dedik aramaya başladılar...bu saatte açıklanmasını uygun buluyor yakınlarımız size zahmet olmazsa açıklar mısınız artık sonuç olumlu ya da olumsuz olabilir ama bu stres çok farklıymış ilk defa yaşadığım için bana öyle gelebiliyor sanırım...
-
@ucanizmirli bence sadece tuzla olanı Hiç bişi katılmadanda yapılıyo ya Ama görünen o ki sen başka bişeyle karıştırıcaksın ortalığı ya bi dur şehir tahminlerini konuşalım biraz yahu
-
@istisna sen anlıyon galiba bu işlerden
-
@kpssa sevim koşş iller konusulacak istanbul 75 diyorum ( duam 73 olmasindan yana )
-
@kpssa iyi tmm hadi ben gidem ceza hukuku çalışam
-
Ankaradan vazgeçirenler siz zannetmeyinki guy olduktan sonra kimse Ankaraya başvurmayacak bu işin becayişi var sonra 500lük bi alımı var.Artık insanlar akıllandı guyda imeceyi önerenler şimdi ellerini ovuşturuyo.Yazık ya kime sorduysam Ankarayı yazmamış.Atandıktan sonra hayat bize yine zor geçecek inanın buna sevinenler var.İstanbul pahalı yaşam zor diye.Sanki biz keyfimizden yazdık İstanbulu.Herkes İstanbuldan kaçıyo biz 3000tl ile nasıl hayat kuracağız.İçimizdeki hainler buna sevindiler.İnşallah sonuçlar beni yanıltmaz.
-
-
@hobbes buna çok güldüm şuan çok iyiydi
-
@guyguy kardeş sen niye bu kadar dertlisin ya .
-
@ucanizmirli yok yok sensiz olmaz gel küsme Allah aşkına sende söyle tahminini Ama makul bişi söyle herkes gergin stresli bak söyliim şimdiden kesin ve net konuşmadan : )
-
@safiTÜRK69 sence yazdıklarımdan belli değilmi?Kira para mı sen mi karşılayacan kardeşim yoksa
-
@guyguy e sen yazsaydın o zaman hem risk alma kolaya kaç hem soyle boyle de