2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@Alperiniz nasıl yani yanlış mı buradaki cevaplar
-
@kahkullu iki tane şirket sorusu vardı demi
-
Tek istediğim artık 24 yasında bir birey olarak otonom harcamalarla hayatımı idame ettirmekten vazgeçip tüketim denklemimde c : 0.8 falan olsun. Hepsi bu. Ne bileyim tüketim doğrusu yukarı falan kaysın eğimini arttırayım tasarruf yapmayayım. Ama yeter ki otonom harcamalarla yasamaktan kurtulayım ve artık Avrupa birliği müktesebatına uygun yaşayayım. Ve hala bekliyoruz herifleri...
-
@kahkullu yok dogru hepsi.ben soruyu hatırlayamadım.yani şıklarını ve ne işsaretlediğimi
-
@Alperiniz benimki b kitapcigiydi..A skkinda Anonim ve Kollektif izin ile kurulur diyodu yanlis hatrlamiyosam.ben onu yaptm.
-
Arkadaşlar soruların sırayla yazıldığı bir liste gibi bir şey var mı?
-
@thomas bir iki sayfa geride var tablo şeklinde arkadaşımız paylaştı
-
@Alperiniz Bayağı gittim de bulamadım. Arkadaşın adını biliyor musunuz sayfasından bulayım
-
@Alperiniz yaş küçüklüğü kısıtlanma sebebi mi şimdi
-
@miss-smith o soru ayırt etme diye söylüyorlar ama benimde aklımda kısıtlanma olarak kaldı küçüklük olarak işaretlemiştim
-
@thomas darkpassenger mi ne öyle bir seydi
-
@Grimmjow bende kısıtlanma sebeblerinden değildir diye hatırlıyorum ya o an yanlış okuduk anladık yada şimdi hatırlamıyoruz
-
Aşağıdakilerden. Hangisi ayırt etme gücünü etkilemez diyeydi soru arkadaşlar. Cevap da hapse girmek ibareli sık
-
@miss-smith hangisi ayirt etme gucunu etkilemez diyodu soruda..cevap hapisli olandi
-
Demekki sınav anında fifo sorusunu düşünüyordum
-
-
@Alperiniz 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@thomas darkpassenger mi ne öyle bir seydi
Teşekkür ederim. Buldum
-
İstanbul için barajı kaç düşünüyorsunuz arkadaşlar?
-
Günaydınn bugün hepimiz güzel hayırlı sonuçlar alırız inşallah
-
İstanbul 72-73 olması dileğiyle herkese günaydın