2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Kankalar durum ne napıyorsunuz
-
@mehlikasultan açmamalarının sebebi optklern hala okunuyor olması birileri listeler belli diye ortaya attı onun üzernden gdiyo btün tartışma.okumalar henz btmiş değl.bnm sitemim bir forumda bu kadar şikayet varken kuruma hçbir itirazn yansımaması.insanlar brda kendini yırtıyor adamlarn haberi bile yok.bu çok acı bir durum.çok değl buraya yazdığn yorumu kopyalayp twitterda gib i etiketleyerek paylaşacaksn bu kadar! sonra öğretmenlk okuyanlara çamur atıyorz adamlar forumda bir yorm yazıyorsa twitterda on paylaşm yapıyor.istedklerini alıyorlar biz de forumda biririmizin canını sıkmaya devam...
-
@Hipokrat puanların merakı içerisinde yaşamaya calisiyorum
-
@Hipokrat havaya taş atıyorum sonra bakıyorum kafama düşecek mi diye
-
@Hulasamu kardeşim aradı açan beyefendi komisyon sorular için gelen şikayetleri değerlendiriyor dedi hatalı sorular varmış onlar üzerinden görüşülüyor mus ne zaman açıklanacağı da bellideğilmiş
-
Zaten gkgy ha bu gün ha yarın çalışırım diyerek bu zamana bıraktım. Şimdi de tam oturuyorum ay açıklandı mı diye telefonu alıyorum elime. Tamam bu sefer konsantre olcam diyorum ama acaba naptım mülakata kaldım mı ya kalmadıysam vs yine çalışamıyorum. Kaldı kaç gün inanın enerjim tükendi , bu kadar düşüncesizlik olmaz bunu yaşatmaya hakları yok...
-
@fatoss21 aaaaa bugün olsun ama artık... komisyonda özel fonlar hesabına takıldıysa yandık vallahi... forum 600 sayfa, yarısında özel fonlar konuşuldu onlarda böyle uzatırsa bilemiyorum ne zaman açıklanır
-
ders çalışayım derken aklım guy a gidiyor ve bırakıyorum. aynı şekilde.
-
6yasindaki yegenimle TRTçocuk izliyorum. O bile soruyor. Açıklanmadı mı diyor her yeni çizgi film başlarken
-
@ukraynali haci sen su anda lviv de degilmiydin ya
-
Gib bizi iplemiyor gencler nijeryayla cifte vergilemeyi onleme anlasmasi yapmakla mesgul su an
-
Bu saatten sonra bugun aciklanir mi ?
-
Sistem değişiklikleri bizi bulur, sınav açıklama süreleri hep bizde değişir, 19 senedir olmayan darbe bizi bulur. Yalan olduk be, çalış çalış da diğer faktörler de psikolojiyi bitiriyor. Kazanırsam para verip psikolojik rehabilitasyona başlıcam.
-
@kpssa kardeşim niye basit bir soru karşısında üslubun değişebiliyor. Hayır tecil yaptım desen sonda yazdığın o tatsız ifadeyi yazmasan ne olurdu? Tecil yaptıysan bu kadar uzatma adaletsiz diyorsun sistemin kendisi baştan adaletsiz zaten.. 82 puanlı adam sınava giremedi ne yapalım şimdi. Bariz tecil o sorunun cevabı bu soruya kadar daha tartışılması gereken başka soru ve durumlar var diye düşünüyorum
-
Eskiden buralar dutluktu
-
@burcudml aynı durumdayım , bir hafta tarih calışırım demistim sınavdan sonra ancak bir turlu kendimi veremiyorum hepimiz çok yıprandık
-
Artık pazartesiye kaldığından emin oldum
-
@reagan kardesim o arkadasin kavga etmedigi bi sen kalmistin o da oldu.hic tartisma yaw he he de geç
-
Yazık bizlere gerçekten.İibf li gençlerin bu yaşadığı stres, belirsizlik insani yaşlandırır.kpss den yuksek alıyoruz derdimiz bitmiyor.Halimize o kadar üzülüyorum ki.Dun gece birden bire nefes alamadım ağlamaya basladim psikoloji diye bir sey kalmadı.. Artik oluruna bırakayım kpss çalışayım diyorum ama yok.dk başı telefona gidiyor elim.bu iki hafta nasıl geçecek nasil sonlanacak merak konusu..
-
Ben tecil yaptığım halde kimsenin hakkına girilmesin diye dedim