2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
...........
-
Günlerdir ekili dikili kullanılan boş özel fon zart zurt görmekten beynime bir ağrı yerleşti. Bu kelimeleri görünce ordan bir ağrı yayılıyor vücuduma. Bu soruyu hangi komisyon üyesi yazdıysa çıksın, görmek istiyorum seni yiğidim.
-
..........
-
@ukraynali forumdaki en az olan grup tekirdağ yazanlar sanırım.daha önce yazacağım diyenler de sonradan vazgeçmişlerdi.
-
Hepinizi o boş araziye kapatmak lazım. Masraflarını da özel fondan karşılarız.
-
.........
-
sonucların nasıl olacagına dair arkadaslar ıcın de bır bilgi aktarayım..ilk olarak kazananlar listesi acıklanıyor.yalnız lıstenın en basında hangı ilin sıralamasına kac kişinin girdiği ve en sonuncu kişinin puanının kaç olduğu yazıyor.bır veya iki gun sonra da sonuc acıklma asayfasına yenı lınk gelıyor tc ile kaç puan aldığımızı goruyoruz.
-
@safiTÜRK69 hocam afyon ne olur var mı bi bilginiz
-
@kpssa mümkünse susun artık.
-
güzel kardeşlerim bu sorular tartışıldı ve birçok kişi arayıp şikayet etmiştir soruyu hatalı diye. hak aramaksa arandı yani. şimdi burda birbirmize girmenın faydası var mı? olsa da girsek ama yok ama bunlar hep bu sureecın uzaması yuzunden.insanda sinir tahammul sabır hıcbırı kalmadı
-
bir önceki sınavda sonuc lıstesınde adını bulamamış ve yıkılmanın ne demek oldugnu ogrenmıs biri olarak bu kez kazanmanın sevıncını tatmak istiyorum.inşallah öyle olur..
-
@Alperiniz hangi il hocam
-
@Obra Bu platform senin anlaşılan. Sen biraz söylemlerini saygı süzgecinden geçir.Nyse tartışma başlatmayacağım.iyi çalışmalar
-
@mehlikasultan yine seninkiler memleketten arıyo.. benimkiler iki saate bir karşı koltuktan soruyo.. dün anneannem e atar yaptım.. canımın sıkkınlığını ondan çıkardım.. ne suçu varsa..simdi de vicdan azabı çekiyorum anasını satayım Bu ne yaaa Canımdan bezdim...Artik kazandınız diye açıklasınlar.. ne sabır kaldı ne huzur..
-
@brkmrv istanbul
-
@Alperiniz hayırlısı inşallah olur
-
@brkmrv amin..inşallah
-
Arayıp soran oldu mu bugun GİB i açıklanıyor deyin bugün nolur @Priss hocam sizi de açıklama yapmak üzere kürsüye davet ediyoruz
-
@angarabebesi sonuçların açıklanmasını 3 gündür değil aslında yaklaşık 1 yıl 6 aydır bekliyoruz sabrımız tükendi...
-
@HaniYaKi facedeki gurup gayet etkin ve baya kişi var hocam. Nezih ortam hem de burdaki gibi