2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Ben yoruldum GiB gelme üstüme açıkla artık
-
@atiba aynen 4 büyük şehir çıkar gibime geliyo
-
@Estevez bilmiyoruz hocam ama ben özel fon da ısrarcıyım
-
Bu yola ilk çıktığımda,ilk puan aldığımda hep kendime güvendim.Sonra 1 soruyla guy,mülakatta mhuy,ilgöç ,0,8 defterdarlık 0,6 vergi,1 sgk sonra tekrar 0,3 sgk derken sonu gelmeyen bir kabusa döndü.Sonra aslında insanın kendine değil nasibine inanması gerektiğini öğrendim.O yüzden ankaraymış istanbulmuş nasip seni oraya çağırmış güzel kardeşim.Yaşayacağın tecrübe edeceğin şeyler var demek ki.Olmazsa çıkarılacak dersler var.Unutmayın kalbinizin bir sahibi var,ve o sizi her zaman en doğruya en güzele en hayırlısına yönlendirir
-
........
-
Özel fon, arazi, borç gibi kelime kullananın ağzına kürekle vuracam artık.
-
@niloya resmen içime nur indi sen neden psikolojik danışman olmadın yanlış bölümdesin. Niloya haklı beyler dağılın herşey nasip
-
@kpssa yazcaktım iletinin sonuna "lütfen muhalefet etmeyin" diye ama bu sefer de "sana mı sorcaz" tartışması çıkar diye yazmadım
-
@Hipokrat sınavın zorluğuna güveniyorum inşallah yükselmez ikimiz de gireriz:)
-
@niloya kesinlikle bende o kadar çok sınırdan kaçırdım ki. Nasip arkadaşlar nasibimiz varsa 80 'le bile kapatsa gireriz nasibimiz yoksa 70 'le kapatsa bile giremeyiz. Hakkımız da hayırlısı olsun inşallah basta bu forumda ki sonra da emek veren bütün dostlar girer. ben gideyim 2 saat vmy çalışayım. Sınava giricez guy yüzünden oda gidiyor. Ama inanıyorum o iller 74 78 arasına sıkışacak INSALLLAH.. döndüğümde inşallah biris atiba kos istanbul 72 ile kapattı der @karakalpaklı
-
Ve eklemek istiyorum insan düştüğünde değil kalkamadığında kaybeder.Bugün bu soru tartışmalarını bir kenara bırakıp dikkatimizi yeniden gireceğimiz sınavlara verelim.Tarih,coğrafya,alan ne geliyorsa elimizden bugünü değerlendirelim.Bugün kıymetli,aldığın her nefes kıymetli.Hep söyleyin kendinize değmez hiç birşey akıttığın bir damla gözyaşına
-
@hobbes aynen oyle baskan.vasiyetimdir olursem beni izmire gomun
-
@ucanizmirli hocam amacim size muhalefet etmek degil. Dün dershanedeki muhasebe hocasina sordum. Cevabi suydu ; normal sartlarda arazi amortismana tabi olmadigi icin ozel fon olmaz. Ancak sinav guy sinavi oldugu icin cevabi ozel fon olarak verebilirler dedi. Sözün özü, bekleyip kurumun neyi dogru olarak kabul ettigine bakicaz. Burda beyhude konusuyoruz hepimiz
-
@magduriibfli amacim tartisma baslatmak degil ama arazinin bos olmadigindan bahsettiniz mi ️
-
...........
-
@gmsmustafa sakın bu konulara girme bnce
-
@magduriibfli hocam ben özelde muhasebe uzmanı olarak çalışıyorum. Ve su kadarını söyleyeyim bile bile lades dedim. Nedeni de GIB in bu tarz sorularda doğru cevabi degil kendi mantığına göre hareket etmesi. Yoksa boş araziye amortisman ayrılmayacağıni ortalama olarak muhasebe çalışan herkea bilir. Kumar oynadim yani. Bakalim sonuca ne cikacak
-
@kpssa @magduriibfli dayanın artık az kaldı.
-
Bugun aciklancak mi @Priss
-
@davetsiz ALIŞKANLIK OLMUŞ HOCAM KÜÇÜK HARFLE YAZARIM BUNDAN SONRA OLUR MU?