@ucanizmirli Hocam bugunn aciklanacak ikimizde burdayiz benim iddiam illerin 74 78 arasına yığılacagi supriz olarak 73 olan bile olacak ankara izmir bursa antalya da 81 olabilir en fazla oda..
2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@ucanizmirli hocam her yenileme gördüğümüze özel fon yazarsak ohoo işimiz var yani
-
@brkmrv 80 üstüne çıkmadık dm tanıdığınla falan
-
@Hipokrat 83 puanı varmış onun
-
.........
-
Gibi aradim bugun aciklanmasi zor gorunuyor dedi
-
@atiba olması gereken de buydu hocam. 2 bin kişi alacak sonuçta birazcık bilgi sorsun yoksa herkes yarım saatte bitirir çıkar. Kitapçığı açtım ilk sayfada muhasebeyi gördüm hmn atladım muhasebeyi kalan 70 soruyu çözmem yarım saat almadı 1 saat muhasebeyle uğraştım
-
Herkes iflas tecil sorusundaki ayrıntıyı kaçırmış soru borçlar kanununa göre borcu sona erdirmeyeni soruyodu iflas olacak tecili vuka göre soruyodu guy dikkatinizi çekerim ama tabi ikiside yanlış bariz iptallik soru
-
Ya bazı sorular öyle geliyor ki bana sınavda böyle bi soru var mıydı diyorum acaba çıkmış sorularda çözerken mi rastgeldim yoksa diyorum resmen. Aklım yok
-
@istisna bu da iyiydi
-
@duranvarlık yuh artık ya
-
@magduriibfli nolur özel fon tartışması yapmayalım bugün
-
@duranvarlık sen ciddi misin?
-
@ucanizmirli ahahahah tamam kardesim
-
@ucanizmirli Hocam bugunn aciklanacak ikimizde burdayiz benim iddiam illerin 74 78 arasına yığılacagi supriz olarak 73 olan bile olacak ankara izmir bursa antalya da 81 olabilir en fazla oda..
-
Geçen senelerde gibi arayınca bugün açıklanacak diyen olmuş muydu benim bildiğim gib zaten hep muallak cevaplar verir
-
@ucanizmirli Özel fon değil miymiş?
-
@brkmrv iyi yapmış bizi patlatıcak böyle 50-60 kişi varsa
-
@Grimmjow sitede habire birşeyler oluyor. bildirimler geliyor. şimdi yine geldi.
-
Tarihleri degisitirolar sadece
-
.........