2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
- 

@ucanizmirli hocam her yenileme gördüğümüze özel fon yazarsak ohoo işimiz var yani  
- 

@brkmrv 80 üstüne çıkmadık dm tanıdığınla falan  
- 

@Hipokrat 83 puanı varmış onun 
- 

......... 
- 

Gibi aradim bugun aciklanmasi zor gorunuyor dedi 
- 

@atiba olması gereken de buydu hocam. 2 bin kişi alacak sonuçta birazcık bilgi sorsun yoksa herkes yarım saatte bitirir çıkar. Kitapçığı açtım ilk sayfada muhasebeyi gördüm hmn atladım muhasebeyi kalan 70 soruyu çözmem yarım saat almadı 1 saat muhasebeyle uğraştım 
- 

Herkes iflas tecil sorusundaki ayrıntıyı kaçırmış soru borçlar kanununa göre borcu sona erdirmeyeni soruyodu iflas olacak tecili vuka göre soruyodu guy dikkatinizi çekerim ama tabi ikiside yanlış bariz iptallik soru 
- 

Ya bazı sorular öyle geliyor ki bana sınavda böyle bi soru var mıydı diyorum acaba çıkmış sorularda çözerken mi rastgeldim yoksa diyorum resmen. Aklım yok 
- 

@istisna bu da iyiydi  
- 

@duranvarlık yuh artık ya 
- 

@magduriibfli nolur özel fon tartışması yapmayalım bugün  
- 

@duranvarlık sen ciddi misin? 
- 

@ucanizmirli ahahahah tamam kardesim  
- 

@ucanizmirli Hocam bugunn aciklanacak ikimizde burdayiz benim iddiam illerin 74 78 arasına yığılacagi supriz olarak 73 olan bile olacak ankara izmir bursa antalya da 81 olabilir en fazla oda.. 
- 

Geçen senelerde gibi arayınca bugün açıklanacak diyen olmuş muydu benim bildiğim gib zaten hep muallak cevaplar verir 
- 

@ucanizmirli Özel fon değil miymiş?    
- 

@brkmrv iyi yapmış bizi patlatıcak böyle 50-60 kişi varsa 
- 

@Grimmjow sitede habire birşeyler oluyor. bildirimler geliyor. şimdi yine geldi. 
- 

Tarihleri degisitirolar sadece 
- 

.........