2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@atiba inanın hocam bu dediklerimi kimseyi ezmek veya kendimi yüceltmek için söylemiyorum ama sınavdan çıktım hiç kimseyle konuşmadan içimden ulan sınav kolaydı bursa coşacak gene dedim. O yüzden diyorum 82 üstü alıp da giren adam pek boş adam değildir yapar her türlü
-
Ankarada onlar hakimlik için çalışırken sanki biz yine sınavlara girmeyeceğiz gibi bi hava yaratıldı bunlarıda biliyorum.Ankara benim gözümde en az 85 olmalı.
-
@atiba ya sınavın zorlugundan da degil belirsizliğinden. Etkin olmayan çok fazla soru vardı. Hazırlayan komisyonun bile kendi aralarında tartışmaya düşeceği muallak sorular hepsi.
-
@istisna hahaha alma tabi tahmin sadece bnmki
-
@brkmrv konyacı görünce forumda yurtdışında Türk'le karşılaşmış gibi hissediyorum Hayırlısı inşallah
-
@ucanizmirli hocam sınav bence de kolaydı bende çıkarken öyle dedim ama muallakta ki soru çok ve çelişkili yoksa elbet sinav bi kpss değil
-
Dün müdürlük sınavı kaç gibi açıklanmıştı? Belki bizimki de o saatlerde açıklanır.
-
@Hipokrat aynen ben de öyle kimseden duymuyorum:) teknoloji fakültesinin orda hipokrat kim diye bağırasım gldi sorma:)
-
@burcudml öğleden sonra açıklanmıştı 1-2 gibi sanırım
-
sınavın bu şekilde olması puanların on puan birden düşmesini değil de 90-100 arası alanların azalacağını 80 lerde yığılmanın çok olacağını gösterir gbime geliyor puan illaki düşer ama çok büyük düşüşler beklemek de doğru mu bilemedim açıklansa da artık görsek..
-
@atiba hocam muallak fln değil gib in her sene yaptığı hatalar. Sen tecil i görüp de başka şıkkı işarrtliyosan veya yenileme sorusunda aklına ilk özel fonlar gelmiyosa değişik düşünüyosun demektir. Cevap bariz belli ama milletin aklında şüpheler var hala
-
@brkmrv tanıdık Yok mu konya için giren
-
@Hipokrat bir kişi var benim tanıdık bi de sen:)
-
gib sitesinden bildirimler geliyor. birşeyler olacak gibi.
-
@guyguy sen ne istiyosun ya ankara yazanlardan adam risk almış yazmış. yada hiç gidemeyecektir başka yere olsa da olmasa da mecburdur yazmaya nebilim ne. senin elini kim tuttu ki yazma die. yazdırmadılar görürsünüz bizde gelicez dio ya gel kimin sana garezi var ki . Çok güldüm:D
-
Hadi biri istanbul 72yle kapattı desiiin! (Şehir sıralamasnda tuttmuştu )
-
@James-Buchanan aman hocam kalp var bende çat heyecanlandırma dur
-
@ucanizmirli Tecili işaretledim dediğin doğru ama yanildigin bi yer var gibin tarihine bak bakalım hiç öyle gelir tablosu var mı yok özel fonlar gibi o kadar şaibeli var mı yok. Bundan önceki bütün muhasebe sorularında kalem oynatmadan çözülür ama bu sene o yoktu kalem oynatmak farzdı..
-
@ucanizmirli hayır diyorum hayır kapatmayacak yüksek falan düşük kapatacak en düşük bursa kapatacak bilgimiz filan yok hepsini yanlış yaptık düşük olcak
-
@yyy istanbul 74.2 diyorum