2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@Ma12 amin aminnnn..artık kendime ve çevremdekilere olmadı demekten yoruldum.bu kaçıncı sınav bu kaçıncı kpss uc sene oldu mezun olalı .işsizlık zor aile eline bakmak çok zor .ders çalışmaktan yıldım yıldım yani tam kelime bu YILDIM
-
@Ma12 hepimize olmaz Allah 5te 2mize güzel haberler vermeyi nasip etsin
-
@guyguy 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@bunebicimhikaye hadi yürü sen işine bak.Git hakimliğine çalış sen.Fazla buralarda takılma.Nasıl belli ediyosun ama Ankaradan kaçıranlardan olduğunu.
Ben izmir yazdım forumun delisi bu arkadaş galiba
-
gib' aradım telefonu açan bayan sınav komisyonuna bağladı ama açmadılar...bence bugün açıklarlar inaşaaallah amin...
-
Bu senenin özeti: Ne yıldı ama; ne yıldık ama...
İnşallah değer...
-
durum şu, gelen soru itirazları üzerine komisyon soruların yanıtlarını en baştan kontrol e başlamış, yoksa dün akşam açıklamayı düşünüyorlarmış.
-
Hani en geç bugün açıklanıyordu @Priss kağıtlar okundu puanlar düşük demişti. Napıyolar bunlar allah aşkına, kpss ye çalışamıyorum yeter artık ya burnumuzdan getirdiler alacakları 2000kişi, 10 bin kişi sıkıntı çekiyor
-
@davetsiz kanka peki bugün düşünüyorlar mıymış
-
@Hipokrat kanka ondan haberim olsa söylemez miyim, komisyonun keyfiyetine kalmış artık
-
soruların 99 unda sıkıntı yoktu . bazıları sorulara sırf yanlış cevap verdi diye . soruları kendi anladıkları dilde alanında uzman hocalara aktardılar. hocalarda soru yanlış deyip iptal başvurusunda bulundu . olan bize oldu.
-
Ben inatla bugün açıklanacak diyorum... o sonuç ilanı buraya gelecekkk
-
Tuğrul hocadan sevgilerle..
Lütfen kimse kuruma telefon etmesin.
Bitirince açiklayacaklar.
Her kafadan ses çıkıyor.
Sizlerin psikolojisine zarar...
Az daha sabır... -
@Alperiniz zaten onu yapsalar kimse bu kadar gerilip üzülmeyecek.Oturup bekleyecek zaten.Keşke dediğiniz gibi olsa : (
-
@aycan böyle mi demiş
-
@brkmrv aynen boyle demis hocam. İlk satirin telif hakki bana aittir digerleri Tuğrul hocanın kendi sözleri
-
Sıkıntılı sorular belli onlara göz atıp 2-3 saat tartışıp bitirirler yarına kadar soru tartışacak halleri Yok
-
-
bitane hoca facede grupda ttk kıymetli evrak sorusuna ilişkin bu sorunun iptali için başvurumuzu yaptık teminat senedi ve ipotekli borç senedi işaretleyenler için soru doğru kabul edilecek diye bi açıklamada bulunmuş. kesinlikle böyle bir şey söz konusu değil. soru iptal fln edilmeyecek ama sınavın açıklanma sürecini uzatacak. çünkü soru aynen şöyleydi : ttk ya göre aşağıdakilerden hangisi kıymetli evrak olarak kabul edilmemiştir ? sorunun cevabı şıklarda net olarak teminat senedi. ama bazıları soruyu ttk da düzenlenmemiştir diye çevirdiler ipotekli borç senedi medeni kanunda düzenlenmiştir soru iptal edilmelidir dediler.
-
Bugunde aciklanmayacak desene
-
Soyleyen oldu mu bilmiyorum ama Gib'in ışıkları yanıyormuş