2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@safiTÜRK69 ve @Priss in açıklamalarına itibar edilmeli facede şurda burda söylenenlere takılmaya gerek yok.
-
@safiTÜRK69 Hocalara soruların yanlış aktarılıp hocalarında itiraz etmesi gbi bi durum var mı gerçkten?
-
Ya gib canim hayatim bosver simdi nijeryayi gel guy sonuçlarını paylas bosuna kalp atisimi hizlandirma
-
Eskiden buralar dutluktu
-
Kufur ve hakaret icerikli konusmayin ayip ya kac yasinda insanlarsınız. Hakaret edecekseniz gidin özelden edin . Bu nedir ya.
-
@kpssa kardeş soru iptal edilmesi için önce soru ve cevaplar açıklanır. Açıklanmadığına göre GIB yine kendi bildigini yapacak.
-
Eskiden buralar dutluktu
-
beklemek.!
-
@safiTÜRK69 aynen katılıyorum. Sonuçlar açıklamadan bi iptalin söz konusu olacağını "sanmıyorum"
-
@safiTÜRK69 Saolun hocam
-
@kpssa soruların cevapları belli insanlar boşa tartışıyor. Mesela GIB özel fon,tecil diyip geçecek.
-
Neyse ben çıkıyorum artık takip etmiycem. Böyle devam edersem KPSS de elimden gidecek. Hepinize kolay gelsin .
-
haberlerde iki tane 17 Mayıs tarihli yayın yapmışlar iki kere kalp krizi geçirecektim bugün. O halde bu şarkı benden sana gelsin sevgili GİB. Ben bu gece ölmezsem ölmem ölmem hiç bir zaman........
-
@safiTÜRK69 hocam her ne kadar söylediğinize katilsam da bunu söyleyerek bi infial yaratacaksinjz
-
@ddguy açıklansın artık.
-
@James-Buchanan keşke elimde olsa da desem bekletmeyin bu kadar insanı diye ama sabır yapacak bi şey yok bence burda beklemektense kendinizi derse verin zor ama yapıcak bi şey yok sin tekrar size çok şey kazandırır burda böyle beklemekle zararı kendinize
-
@ddguy konsantre olmak çok zor.
-
@safiTÜRK69 tamm hocam
-
Facede yazmis biri aciklanmasi 1 haftayi bulabilirmis diyee cildiracam
-
@kpssa siz iflas yaptınız değil mi