2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@dude anladım dostum tamamdır
-
Öbür dünyaya gittim ve geldim @reagan 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
-
Eskiden buralar dutluktu
-
@karakalpaklı hocam sonradan farkına vardım yaptığım yanlışın özür dilerim. Link istedi bi arkadaş bende copy yapmıştım kusura bakmayın
-
Eskiden buralar dutluktu
-
Açıklanıyor mu yani şimdi Ne oluyoruz
-
@burcudml allahimmm aklimi aldin yaaa
-
İdari binanın ışıkları mı yanıyor? Ayrıca bahçede arabalar var mı?
-
Kurum sonucunu beklerken böyle isek mülâkat sonuclarinda çoluğumuzu çocuğumuzu kesecek duruma geliriz
-
Sayfayı yenilerken göğüs kafesinin tam ortasına anlık baskı hissedenler?
-
Reagan kardeşim teşekkür ederim. Linki görünce nasıl tepki vereceğimizi sayende öğrenmiş olduk. Nabzı hızlı atan arkadaşlar derin derin nefes alma egzersizi yapsınlar. Sağlamım hamd olsun, heyecandan çekyattan düşüp yalnızca kolumu incittim. Şu anlık durumum stabil.
-
Kendimle savaşıyorum şuan vücudun pili bitti git yat diyor,zihnimse az daha bekle bakarsın açıklanır diyor...
-
@reagan mahvettin bizzi ya
-
Geliyor gönlümün efendisi..
-
Şurada emek verip sınava giren herkes guy olamayı hak ediyor . Allahım gönlümüze göre versin . Birbirimizle rakip gibi gözüksekde halimizden en iyi biz anlarız
-
Kasabanın öbür ucundaki akrabalar bile bekliyo tanımadığım insanlar telefon açıyo bütün ülkece bekliyoruz
-
@Priss @safiTÜRK69 haber var mı?
-
Sayfayi yenilerken sanki bi geç reaksiyon veriyo ya da ben hayal gormeye basladim
-
O zaman geceye iki söz bırakayım.
Bir şeyden umutsuz olan ondan uzak olur demiş. Hz. ömer
Umut, uyanık insanların rüyasıdır demiş. Aristoteles
o zaman bizde ikisi de var; Uyanik bir gece de umudumuz sokağın tavanı kadar. Bu da Atiba
-
Bence 57885. kez burda kendi kendimizi heycanlandırdık