2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@zaknafein muayenede bildiğim kadarıyla 5 yıl sonra mudur olyyon ve maaşı daha iyi .Yine de sen bi bak .
-
@ErtuğrulBey76 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@requescatinpace çok abarttın.Belki herkes senin gibi düşünecek 79 ile kapatacak.
Hocam benim anlamadigim neden siralama cok dusuk. 86 kusur mhuy puaninda siralamam 914.
1.30 puan icin yaklasik 2500 kisimi var 85 86 arasinda
-
@turkkızı bence yani seni etkilemek istemiyorum garanti istiyorsan İstanbul yaz.
-
@hulyayasar Sayet SGK açıklanmazsa bende Antalya için girecem bu defa bir bağlantı yok sadece rüyamda girdigi için Antalya yazmayı düşünüyorum
-
Sonucta baska puan turu de olmadigina gore puan bazli veya siralama bazli bakiyoruz guyda. Yanlismiyim?
-
Noluyor ya ulan rahat bi tercih yapamıcaz anasını satayım.çok tırstım şuan yeminle.konya yazayım mı 83,5 .birer lokma her ilden vermişler
-
@ErtuğrulBey76 tatlı heycanlar bunlar hocam inş hak eden herkes kazanır siznde Rabbim yardımcınız olsun
-
@requescatinpace hocam bi de geçen sene guyu kazanan 1750 kişide kpss ye girdi.Zaten onları haziranda işe çağırdılar.Yani önünde bi 300-500 arası onlardan da vardır.
-
Antalya kaçla kapatir
-
@hayalimsgk hocam SGK 'lılarla yarısmak zor olur güzel nezih şehir inş. gönlünüze göre olur
-
@hulyayasar inşallah kazanırız kurumda bunu konuşuruz.
-
Arkadaşlar 79 puanla Ankara ya da İzmir yazmak mantıklı olur mu? Hiçbir fikrim yok ne yapacağıma dair.
-
@ErtuğrulBey76 zaten İst.da yaşıyorum. Öyle yapcam muhtemelen. Hayırlısıyla olur inşallah
-
@ErtuğrulBey76 inşaAllah hocam meslektaş oluruz aynı yerde
-
@ddguy inşallah senin görebileceğin şekilde kapatır.
-
@ErtuğrulBey76 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@requescatinpace hocam bi de geçen sene guyu kazanan 1750 kişide kpss ye girdi.Zaten onları haziranda işe çağırdılar.Yani önünde bi 300-500 arası onlardan da vardır.
Anladim hocam sagolasin sizce ankaramo yaziyim? Zaten hep ankaradayim. Yoksa izmir mi? Kesinlik acisindan
-
Hayirli olsun arkadaşlar. Konya yazanlar kimler bakalim puanlar nedir ?
-
@requescatinpace ne olacağı belli değil ama mufettislik falan yada sayistay falan düşünüyorsan Ankarada kalman daha mantıklı.Tabi bide Ankaralı isen.84.5 gelir diye düşünüyorum.
-
Geçen yıl istanbul kontejanını ve kurum sınavında kaçla kapattığını hatırlayan var mı?
-
Tercih ettiğimiz ilin merkez yada ilçesinide mi tercih edebiliyoruz yoksa kurumun insiyatifinde mi?