2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@guydemapusant guy ne is yapar sorusuna ne cevap vermeli hocam
-
o kadar iğrenç yerler var ki, insanın hiçbir yeri yazası gelmiyor 93 puanla. fethiye gelir diye umut ediyordum gelmedi. fethiye gelseydi bana ne kaymakamlıktan müfettişlikten hakimlikten derdim.
-
Arkadaslar ilan hepimiz içinde hayırlı olsun. inşallah emeklerinizin karşıligini alırız. Herkesin atladığı bisey var gibi özellikle sgk denetmenligi ve sgk uzmanlığı açıklanırsa listeye ek olarak 360 kişi daha girecek ve bu krtik olanlar için çok önemli,benm puanım 90 sgk mulakatında da değilim ama sgk yi sınırdan kaçıran biri olarak guy da arkadaşlar bunu yaşamasın isterim. @paretowilfredo kardeşim de öncü olursa o sınavların açıklanması için özellikle twttirda etkinlik yapmali diye düşünüyorum. Böylece sınırda ki arkadaşlardanda çok sınava giren olur. İl tercihi konusunda da genel tahminleri arkadslar yapmış zaten ama kesinlikle tercih yapacak arkadaşlar en son kendi iç sesini dinlesin derim geçen alımda 73 74 le güzel illere giren arkadslarimin oldu, tamamen hissiyat. Rabbim hepimize hayırlısi ile iyi yerlere gelmeyi nasip etsin herkese iyi çalışmalar.
-
@atiba Hocam Allah senden razı olsun. Günlerdir bu konu üzerinde duruyorum, ben SGK mülakatına girdim ama tek kendimi düşünmüyorum, birçok arkadaşım sınırda GUY için, onların önündeyim engel olacağım p35 88 benim de.
Haftaya iyi bir organizasyon ile tuğrul koçerle de konuşacağım etkinlik yapalım. Herkesin çıkarına olacaktır bu. Ama lütfen bu konunun herkesin çıkarına olduğu anlatılsın.
Herkesin gönlüne göre olması dileğiyle.
-
@angelito egoya koş. İlk defa birine EKSİ verdim
-
Sgk uzmanlık, denetmenlik bekleyen arkadaşlar son güne kadar başvuru yapmasa keşke belki bu süre içinde açıklanır ve küsüratla kaçıran arkadaşlar için şans olur. Bende sgk mülakatına girdim bekleyeceğim açıklanmazsa yapacağım başvurumu. Hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşlar hepimiz çok emek verdik inşallah gönlümüze göre olur
-
@atiba Kardeşim öncelikle bir haber yapalım. Güzel bir metin olsun. O metinle de Etkinliklere destek olalım. Ancak iyi organize olunmalı. Çünkü bu durum da en az ilanın gelmesi kadar önemli.
-
@rybiński adamsın keşke herkes sen gbi olsa
-
başvuruyu yaptıktan sonra süresi içinde tekrar değiştirilmiyor mu? Ya da tamamen vazgeçilmiyor mu?
-
Yeni sgk denetmenligi ilani haziranda gelecek . bu durumda su anki sonuçlar in aciklanmasi ne zaman olur ki
-
@piqou varmi oyle bir duyum
-
Direk sgk baskaninin söylediği bu haziranda iki puan turuyle 2016 2017 puanlariyla alim olacak
-
Kimin nereyi yazacağı o kadar önemli ki herkes "oyun teorisi"nin hakimi olur. Nash dengesinden sonra herkes kendi dengesini bulsun.
-
Arkadaşlar çok şükür beklenen ilan geldi.Duzenli tekrarla sınavı başarabilirsiniz.Daha önce yazdığım gibi sınav net bilgi ve dikkat isteyen bir sınav,sınavda süreniz bol bol yeter size ama dikkatli çözün soruları,sorular kolay gelebilir ama dikkat etmezseniz yalan olabilecek bir sınav şehir konusunda ise kimseyi sallamayin içinize sinen yer ile birlikte ailenizinde kararını alın seçiminizi yapın yok kurum puanı yok mülakat bilmem ne bunları onemsemeyin sonuçta herkes kalbinin ekmeğini yer hadi Allaha emanet olun iyice çalışın özellikle hukuk hepsini,mali analiz,hesap tablosunu ezberleyen,uluslararası iktisat ve para bankaya iyi bakın,tvs ve vergi hukukuna iyi bakın.
-
@hulyayasar bende antalya istiyorum 83.7 :d
-
@piqou Kaynak nereden hocam
-
@paretowilfredo Doğru diyorsun kardeşim güzel bir haber metni ile başlanabilir. Twitter dan neler olabileceğini gördük. kesinlikle kimse beni ilgilendirmez dememeli herkes elini taşın altına koymalı bir örnekle açıklamak isterim imkansız olmayan bir durum; Guy başvurularından önce 8. promosyon açıklansa 300 kişi zaten başvuru hakkı elde edecek. Ek olarak birde 9. promosyon gelirse SGK dan mesela guya giren 76 puanlı bir arkadaş mülakat listesin de yedek olabilir. Ve SGK ya giren birisi guy girmemiş olur yedek olan Arkadaşa sıra gelir. Yani velhasıl kelam bu hepimizin mücadelesi sen ben yok aslında biz varız ve çabalarımızın karşımıza nerede çıkacağı hiç belli olmaz. Lütfen herkes duyarlı olsun birbirimizle tartışıp polemik yapmaktansa destek olalım.
-
@piqou hocam ciddi misiniz? Nedir kaynak ne zaman olmuş ne olmuş 9.promosyon sgk geliyor mu yani ? Açıklar mısınız
-
@siyahbeyaz dostum direk sgk baskani dedi haziranda sizi de magdur etmemek icin kpss den sonra alima cikicaz tabiki olacak alim dedi. Mağduriyetimizi anlattim iyi niyetle yaklasti.8 .promosyon sonuclari aciklandiginda başkan aciklama yapacaktır . tabiki olmama ihtimali yine olur guy da gorduk araliktan beri gelmedi. Ama su anda plan bu
-
Ankara evet çok sallantıda ama bakın böyle diye diye ankara 78-79 la bile kapatabilir. Herke nasıl olsa gelmez der, kurum yüksek kapatır der, iç anadoluda başka yer yok yazmayım der bir bakmışsınız Ankara 78-79 hatta 77 ile kapatmış.