2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Umut ederimki çoğunluğun mutlu olacağı tercih sonuçları ortaya çıkar. Şunun bilinmesinde yarar var, emin olun şurada konuşulanlar kadar yüksek puanlar olmayacaktır. isteyen istediği yeri yazsın. Kimse korkmasın tedirgin olmasın düşündüğü yeri yazsın.
-
Bu Guyun çilesi bitmeyecek herhalde..1 hafta önce ilan derdi vardı şimdi il seçimi..Kpss süreci daha iyidi Arkadaşlar internet çağında yaşıyoruz..Araştırın bakın nerede yaşamak sizin için daha cazip geliyorsa orayı yazın.Allah hepimizin için hayırlısını nasip etsin.İnşallah sürecide fazla uzatmazlar..Temmuz-Ağustos gibi göreve çağırırlar.
-
@burcudml Kardeşim bizim amacımız nefes alsın yetercileri etkilemek değil, insanlara bazı şeyleri anlatmak lazım. Yoksa siyasi ortam, başvurunun kendisi gayet spekülatif bizim ne üstümüze vazife spekülasyon yapmak ? Yaşayan bilir bunları İstabbul'u gezen değil.
-
@Lucaas hocam puan kaç ben de varım 78 le
-
Konusmayim diyorum ama iyice suyu çıkacak.Keske atansak tek derdimiz ev olsa.Kurum bize asgari ücret vermiyor arkadaşlar.Farkli bir şehir için bin lira ev kirası.yakin zaman da İst da ev aradık en kıytırık yerlerde oturulabilecek durumda evler bin lira ve üzeri.Benm yaşadığım yer çok küçük olmasına rağmen kiralar 600 700 bandında.Bu kadar problem etmeyin uzmeyin kendinizi.Hayirlisiyla atanalim ins. benim yaşadığım ilde acilsaydi eğer sizlere ev bulma konusunda yardımcı olmak isterdim.
-
@burcudml istanbulda vergi dairelerinin servisi var sanırım ulaşım diyenler bos konuşuyor bi hafta sonu gezecek insanlar
-
@burcudml 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
Ya arkadaşlar istanbuldaki ev kiraları uçuk, ulaşımı şöyle , insanları şöyle diyerek istemeyerekte olsa ( ki istemeden yaptığınızı umut ediyorum) istanbul yazacakları negatif etkiliyosunuz. Bunları diyip sonrasında da spekülasyonlara kanmayın kendiniz karar verin yazmanızı samimi bulmuyorum.Fikir belirtirken enine boyuna düşünün lütfen.
Kesinlikle. Buradaki tercih edecek kişileri etkilediklerini bildikleri için ben iyi niyetli görmüyorum o tür yazıları. Özellikle caps lock açık şekilde istanbul pişmanlıktır yazmaları manidar.
-
@kilici 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
Ya arkadaşlar istanbuldaki ev kiraları uçuk, ulaşımı şöyle , insanları şöyle diyerek istemeyerekte olsa ( ki istemeden yaptığınızı umut ediyorum) istanbul yazacakları negatif etkiliyosunuz. Bunları diyip sonrasında da spekülasyonlara kanmayın kendiniz karar verin yazmanızı samimi bulmuyorum.Fikir belirtirken enine boyuna düşünün lütfen.
Kesinlikle. Buradaki tercih edecek kişileri etkilediklerini bildikleri için ben iyi niyetli görmüyorum o tür yazıları. Özellikle caps lock açık şekilde istanbul pişmanlıktır yazmaları manidar.
Hahahaha
-
Ankara 83.65 le gelir mi acaba kesin ? Bir risk olur mu acaba alim sayisindan dolayi.
-
HAYAT İSTANBULDA YAŞANMAZ DİYİP 15 MİLYON İNSANIN YAŞAMASI KADAR SAÇMA OLABİLİR BAZEN :d
-
@canbt Kesin diyen halt etmiş. Ama %70 gelir.
-
@canbt bu soruyu 83 almış biri sormamalı. Dilediğin her yer senindir. Buna ankarada dahil
-
25 yıldır istanbuldayım adam benden iyi biliyor havalarıyla inanmayın o fiyatlara diyor.Gelip 1 haftalık tatiliyle emlak piyasasına hakim şekilde konuşuyor.Ben en başından yazdım konusu açıldı.Diğer arkadaşlarda yardımcı olmak amacıyla yazdılar.Suriyeli faktörü istanbul'un her ilçesini etkiledi.Kiraların size uçuk gelmesi bu sebepten. Ki bahsettiğimiz eşyasız evler.Eşyalı kiralarsan ayrı bir külfet.Adam İstanbul 'a memur gelmiş bodrum katı oturcak hali yok ya.
-
@lordfrantic örnek çok abartı zaten kardeşim tabiki ilk 500 orayı yazmıycak ben sadece basite indirgeyip anlattım ama önünde 7bin 8bin olan insanlara da kesin gelir demek umut tacirliği
-
@umudumol 84 küsür
-
benden size tavsiye arkadaşlar. sakın kimseyi dinlemeyin. bu tercih işi çok sıkıntılı. neyin ne olacağı belli değil. puanınız +85 değilse hiçbir garantiniz yok. beklenmeyen bambaşka sonuçlar çıkabilir. bir şehir 83 ile kapatırken başka bir şehir 75 ile kapatabilir. o yüzden içinizden neresi geçiyorsa yazın. sonrasını Allah'a bırakın. doğuyu yazayım batıyı yazayım. bunlar boş işler. bu tercih işi çok muallak bir iş. asimetrik bilginin kralı var. kimse kimin nereye gireceğini bilemez. İstanbul meselesine gelince İstanbul çok sıkıntılı bir yer. ayda 5-6 bin lira kazanmıyorsan insani yaşam standardına ulaşman mümkün değil. yarı hayvan yarı insan olarak yaşarım diyorsanız buyrun. ona göre istanbul yazın. ahırdan bozma 40 yaşındaki evlere +1000 lira kira isteniyor. doğru düzgün ve ucuz bir ev bulmak için merkez dışında yaşayacaksınız. işe 2-3 saatte gidip 2-3 saatte döneceksiniz. servis var mı bilmem de varsa yükünüz biraz hafifler. yoksa yağmurda, karda, güneşin altında dolmuş, otobüs, metrobüs sürünür gidersiniz. benden demesi.
-
@lordfrantic 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@kilici 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
Hahahaha
@kilici kendine güvenen insan, bak caps açık yazıyorum MYANMAR'DA BİLE YAŞAR DEĞİL İSTANBUL. Şartlar ne olursa olsun. Ben şahsi fikrimi söylüyoum. İsteyen eğri anlar senin gibi eksiler isteyen doğru anlar faydalanır. Vebal altına girmek istesem de zaten (bak yine caps açıyorum) HAKKIM HELALDİR yazmam.
-
@totti 85 kusurle ızmir yada ankara dusunuyoduk ama cesaret yok
-
@umudumol sen şırnak falan yaz anca o gelir
-
@gariban-guy İSTANBUL DA merkez dışı diye bir yer mi var heryer merkez heryerde vergi dairesi var.. bugün 750 tl yede daire var istanbulda esenyurt beylidüzü civarında bahçelievler bağcılar civarı1000 1500 tl arası..birçok anadolu illerinde kiralar istnbuldaki fiyatlara yakın mesala sakarya da 1000 tl civarında evler...Bırakın insanları kirayla korkutmayı herkes kendi kararını versin... açıp sahibinden. com dan baksın evlere fiyatlara