2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@ErtuğrulBey76 hocam puanim 77 şansım az nereyi yazacagimi bilmiyorum ne dersiniz
-
@ErtuğrulBey76 kardeş maşallah bina içindeki danışmanlar gibisin dikkat et yanlış kat tarif etme
-
78.72 ile İstanbul'a talibim gönlümden geçende bu risk oranı ne kadar arkadaşlar?
-
@elisa nerelisin.
-
@hayalimsgk bende de 0 gorunuyor kardesim ama reklamlarda forumlarda falan sifirlamnmayacagi sadece gecmise donuk her ay 53 tlden hesaplanacavi yaziyordu.. Daha heaaplaniyor olabilir yani
-
2015 guy sınavına giren arkadaşlara bir soru sormak istiyorum,sınav çok mu kolaydı yoksa standart bir guy sınavı olmakla birlikte giren insanlar mı çok kalifiyeydi.İstanbulu yazmayı düşünüyorum ama 84 ile kapatmış geçen sene keza diğer illerde hep 80 üstü kapatmış,2012 yılındaki sınav taban puanlarını incelediğimde 72'leri felan görmüşlüğü var bu noktada sınava girmekten ziyade mülakata kalmak cidden zor gibi gözüküyor,hakkımızda hayırlısı olsun
-
@by123 geçen yıl sıralaman kaçtı acaba?
-
@ErtuğrulBey76 mugla
-
ARKADAŞLAR ÇOK MESAJ OLDUĞU İÇİN MECBUR BÜYÜK HARFLERLE YAZIYORUM KUSURA BAKMAYIN. ŞUNU SORUCAM. DİYELİM SINAVI VE MÜLAKATI GEÇTİK O ARALAR ASKERLİĞİMİZ TECİLLİYDİ AMA İŞE BAŞLAMA BELGELERİ TOPLANDIĞI VAKİT TECİLİMİZ BİTTİ. O ZAMAN DURUM NE OLUYOR?
-
@Fişek-MORGEN arkadaşlara samimi bir şekilde yol gösteriyorum kardeşim.Puanım 83.5 çok şükür kimseyi yanlış yönlendirme gibi bi niyetim yok.Bu konularda biraz tecrübeliyim sende bence tecrubemden faydalanmak.
-
@gmsmustafa referanduma kadar 0 olarak görünür o zaman kardeşim hesaplamayi yapacak olsalar bile 16 nisan sonrasi yaparlar.. Gönül ister ki böyle kalsın ama bakalım. .
-
@elisa yaa bana kalırsa İstanbul yaz ama yine de emin olamiyorum.Doğu dusunurmusun.
-
2016 79.57 puanla nereler gelir Allahını seven defansa gelsin çıldırmak üzereyim
-
@SR tecili kurum erteler.
-
@ErtuğrulBey76 istanbul kaça düşer ? Keşke biri güzel bi istanbul analizi yapsa açılan şehirleri yükselen sıralamayı ve alım sayısını hesaba katarak
-
@ErtuğrulBey76 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@SR tecili kurum erteler.
bir sıkıntı olmaz yani hocam doğru mudur? sadece sınav dönemi bakaya olmamamız yetiyor?
-
@Duesenberry kardeşim ben bu sene istanbulun 76 yi görebileceğini düşünüyorum.Çünkü gidenler maddi olarak sıkıntı yaşıyor.pişmanlık olunca etraftaki insanlara da bu yansır tabii.
-
@SR olmaz inşallah..
-
@ErtuğrulBey76 en son yapılan guy sınav tecrübenide paylaşır mısın
-
@ErtuğrulBey76 Doğu Batı farketmez yeterki siralamayi göreyim siz lütfen onerin:)