2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@merkantilist Buyur hocam İskenderun luyum
-
Arkadaşlar sizce garanti olması adına az alımlı doğuyu seçmek mantıklımı
-
@ParadoX hocam ben ilk tercih İskenderun yazacağım ilçede kiralar filan nasıl bir de çadırkentler oralarda çokmuş kiralari etkilemiş diyorlar doğru mu?
-
İstanbulda anadolu yakasında bir vergi dairesinde calışıyorum. Ev kiram şans eseri 800 Tl. Üsküdarda Arkadaslarım 50 mkare eve 1250 civarı veriyor 1+1. Diğer arkadaslar üç kişi servis güzergahında bir evde 1900e oturuyor. Ümraniyede oturan arkadaslarım 1300e oturuyor asagı yukarı. Kadıköydekiler de 1250-1500 aradı değişiyor. Avrupa yakasında bahcelievlerde oturan arkadaslar1200- 1300e oturuyorlar. Avcılar beylikdüzü ortalama 1000 tl. Kartal maltepe 1+1 de oturan tanıdıklarım var eğitimlerden 1200 civarı veriyorlar. Yani istanbulda cep yakan tek şey kira. Ulasım kolay heryere servis var dairelerde veya baskanlıkta. Ama tek basına 1000 üzeri kira vermek cok zorluyor. Kiralar hakkında bilgi sahibiyim zira uzun bir ev arama sürecim oldu ilk iki ay. Ankarayla kıyaslayan arkadaslar için söylüyorum beb de ankaralıyım yazdıgım kiralara ümitköy bakgat cukurambarda oturursubux ama istanbulda ortalama bi dairedir bu fiyatlar bilginiz olsun.
-
Yani haritaya bakiyorum. doguda puanlarin 71-72ye bile dustugu iller olcak bence. Dusukler doguya agirlik verir. Yuksekler zaten istedigine girer. Benim gibi orta puanlar , ah garibimler ah canimlarim,kader ortaklarim️️ Her saat basi farkli il dusunup,sonra kendimizce en garantisini yazariz. Hayirlisi. Kpssyi boslamayalim yeter
-
Puanı 80 üstü olanlar nerede yaşamak istiyorlarsa ,gonullerinden neresi geçiyorsa orayı yazsınlar.
Şu SGK bekleyen arkadslarim,puanları hani çok yüksek olanlar ins en kısa sürede mulakatlariniz açıklanır.Derdiniz illa onumuzden eksilmekse eğer dert etmeyin sınavdan sonra feragat dilekçesiyle diger yedeğe kalan arkadaşlara destek olmuş olursunuz.Nasibi olan sınava girer -
@merkantilist Hocam İskenderun ilçesi (yaklaşık 450bin nüfuslu büyük bir ilcedir) Hatayın en nezih ilçesidir. Çadır kent iskenderunda yok sınıra 85km uzakta deniz kenarında sahil kentidir. Çadır kent Reyhanlı Yayladağı taraflarında var. İskenderunda ev fiyatları ve kiraları biraz yuksektir. Şöyle söyliyeyim sahil kenarı daireler 2500den çarşı içi 2000den başlar. Normal mahallelerde 600dwn başlar (sahile uzaklık Max 3 4 km olur) normal 2+1 3+1 ultra lüx olmayan bir aile dairesi 600 civari başlar 900 é kadar gider. İnsanı mükemmel dir. Zaten hatay biliyorsunuz dünya hoşgörü baskenti seçilmiştir defalarca
-
@ParadoX Bu arada İskenderun nufusu tabelada 245bin yazar sakin aldanmayasin Babamlarin evi vergi dairesine 3.5 km yürüyünce 10dk sürüyor. 18 katlı dev bir vergi dairesi var şehrin en yüksek toweri @merkantilist
-
Cümleten selamun aleyküm.insAllah emek veren herkes emeginin karsiligini alsin Allah suphesiz emekleri zayi etmez hepimiz az cok bu işe emek verdik kimi 3 ay kimi 3 yil hatta daha fazlasi kimse kimsenin nasibini kesemez burda kendince manipülasyon yapanlara aldirmayin
Benim 2016 puanim 77.9 siralama 13000 de belki iyi degil ama kotu bir puanda degil zaten cogunluk 75-80 bandinda ben 2015in etki edecegini dusunmuyorum sahsen.kafama takilan sadece istanbulun kac puana dusecegi kimisi 79 80 diyor keske birisi ciksa saglam bi analiz yapsa cidden acaip guzel olur. Ben bu sehirlerden ozellikle ankara ve bazi dogu illerinin yuksek kapatacagini dusunuyorum -
@ddguy @Duesenberry arkadaşlar öncelikle bende geçen senelerde 74 almıştm ve kimsenin hakkına girme gibi bir niyetim yok.gönül ister yarın mülaktlarımz açıklansın başvurmayalım.tabiki desteğinizi bekliyoruz. ne haddimize tehdit etmek.hepimiz yıllardır emek veriyoruz.umarım hak ettiğimiz yerlere geliriz.başarılar diliyorum
-
Bu sene düşen istanbul olur hem sayı yüksek hem geçen sene yaktı sütten ağzı yananlar istanbul yapmaz benim gibi;)
-
@guydemapusant hocam yapma. Cukurambarda 2500den asagi ev yok. 1100-1800 balgat bahcelievler. Ama bin liranin asagsi merkezden uzak yerlerdir. Kecioren,kurtulus vs. Ornegin keciornde(merkeze yakin denmez yani) ananemin 1+1 evi var. giris kat minicik. 700 lira kira aliyor. Bence ankarada cok ucuz bir sehir degil. O yuzden cok cok korkutmuyor istanbul beni. O da her buyuk sehir gibi pahali.
Maras'ta kiralik evlere baktim. Ordada merkezde 1+1ler 900-1200arasi. Gaziantepte abim 5 aylik gorevinde ottoman residanceda kaldi 1+1 aylik 1250idi. Ne yazikki hayat pahali artik. O yuzden sehirlerin pahaliligini dusunerek karamsarliga fazla kapilmamak lazim -
Allah razı olsun hocam tek tek soracağım soruları ne güzel yanıtlamışsiniz Allah nasip eder yazılıyı geçersem inşallah yazacağım. İlçe sıralaması İskenderun,merkez, Samandağı düşünüyorum mantıklı mı?Bir de havaalani imkanı nasil? @ParadoX
-
Keşke benimde tek sorunum ev kirası olsa
-
@Harun-Resid yanlış anlaşıldıysam özür dilerim.fakat samimiyetime inanmamakta özgürsünüz.ne haddime tehdit etmek.bende 74 puanlardan buraya geldim çok şükür.sadce bize desteğinizi eksik etmeyin.kimsenin hakkına girmeden herkes hak ettiği kurumlara girer inşallah.başarılar diliyorm arkadaşım.inşallah gerek kalmaz.bu arada BAŞVURU TARİHİNİN SON SAATİNE KADAR başvuru yapmayacağıma emin olabilirsiniz.saygılar
-
gençler bursa da bir canavar varmış geleni yiyormuş benden söylemesi
-
@merkantilist Hocam ben de aynı sıralamayı yapacağım. Oldukça güzel bir sıralama. Havaalanından tüm Türkiye 1 saat. Havaalanına ulaşım uçak saatlerine göre. Her kalkacak uçağın ayrı servisi kalkar o servis havalimanına girmeden uçak kalkmaz. Merkezin havaalanına uzaklık 20km iskenderun 40km
-
@Duesenberry Babam gelir idaresi başkanlığında çalışıyor o yüzden haber olırsa diye telaşlandım. Saçma sapan bi iş açtım başıma yani
-
@LadyLove sen en iyisi izmir yaz
-
@ParadoX demekki kurum sınavında birlikteyiz hocam mesai arkadaşı oluruz inşallah sağolun ben merak ettiklerimi özelden sorayım arkadaşlara gereksiz sayfa cikmasin