2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@karakalpaklı beni de o dusunduruyo zaten 50 50 dagitmislar
-
@hkkcndr lojman kıdeme calışma yılına baglı veriliyor
-
@karakalpaklı kardeş bu arada gib vergi dairesinin içinde mi yoksa ayrı mı?
-
Hepiniz işsizlikten kırılıyorsunuz lojman kira falan diyorsunuz atanın 2000 tl lik kirada oturun sonuçta işiniz var işsizlikten iyi
-
@ErtuğrulBey76 Başkanlık içinde. Bir çok birimi içinde aslında. İkametgah olarak Fatih verirsen Vatan caddesinde bulunan İstanbul Vergi Dairesinde çalışırsın. İkametgahına göre diğer ilçelerde boşluk varsa oralarda da çalışabilirsin.
-
@karakalpaklı eyvallah kardeşim.
-
-
Yüksek puanlılar konyayı yazmayın ben yazacam kankalar
-
@Hipokrat Peki
-
Şu on onbeş kişilik yerlerde biraz gülünç olmuş keşke almayıverselermiş insan nasıl o riski alabilir ki
-
@Hipokrat Hocam memleketim olduğu halde yazmayı düşünmüyorum şimdilik.
-
İstanbul'da kiralar 1000 liradan başlar 1500'e kadar yolu var.Kadıköy-Beşiktaş-Şişli-Bakırköy-Ataşehir gibi ilçeler 1500'üde geçer.Bir de eşyalı olursa artar bu fiyatlar.
-
@fatoship urfa hatay mardin olabilir hocam ne olur bilemiyoruz malesef ama 76 78 bandında kapatır bu iller gibi geliyor
Edit : tekirdağ da 77 bandında kapatır diye düşünüyorum -
Arkadaşlar gecen yıl kurum sınavında kaç doğruyla kapatmıştı iller bilen varsa yazabilirmi çok dua ederim onada valla bulamıyorm hiç bir yerde
-
@mertbulut İlk sayfada var
-
Arkdaslar samimi olarak soruyorum rize düşünenler bana ulaşabilir mi? Puanım 81 ona gore yazmayı dusumuyorum
-
@Ülkü Allah razı olsun guy maaşı göresinn
-
@karakalpaklı vay hemşerim benim
-
@mertbulut Teşekkür ederim İnşallah buradaki hepimiz görelim
-
SGK bekleyen ben ve arkadaşım 87 puanımızda Antalyadayız
dua edin sgk açıklansında sınava başvurmaya da gerek kalmasın:)