2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Arkadaşlar net olarak Sakarya'yı yazacak var mı ? Benim düşündüğüm ilk ve en önemli şehir olduğu için soruyorum. Ve yazacak arkadaş kaç puanla yazacak. Aamacım kesinlikle spekülasyon vs değil ekmeğimin peşindeyim. Puanım 83.90' küsüratlı sıralamam 4000 de.
-
@karakalpaklı doğru Sormak için henüz erken.. artık inşallah bu kez kazanırız hakkımızda en hayırlı olan yeri
-
@malthusss Mesaj yazarken kardeşim üst kısımda görsele tıkla. Bir upload sitesine upload ettiğin resmin bağlantı adresini seçili olan bölümün yerine yapıştır. Resmin görüntülenecektir.
-
@Ülkü İstanbul yazacak olanlar 2 ya da 3 kişi birleşsin bi eve çıksın. Öğrenci hayatına devam etsin.
-
@Fabrizio 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
Arkadaşlar net olarak Sakarya'yı yazacak var mı ? Benim düşündüğüm ilk ve en önemli şehir olduğu için soruyorum. Ve yazacak arkadaş kaç puanla yazacak. Aamacım kesinlikle spekülasyon vs değil ekmeğimin peşindeyim. Puanım 83.90' küsüratlı sıralamam 4000 de.
ben yazıcam. kimsenin ne diyeceğine de bakmıyorum.
-
@karakalpaklı İstanbuldaki kira öyle gözümde büyüdü ki Artvin Arhavi mi yazmayı falan düşünüyorum
-
Bursa hakkında bilgi verebilecek kimse yok mu yahu ? Pahalımı mesela ?
-
İstanbula giderseniz beylikdüzünden ev tutarsınız gidip beşiktaşta oturayım derseniz bodrum katta kömürlüğe bin lira kira verirsiniz Bin liraya çok çok güzel bir daire kiralayabilirsiniz beylikdüzünde
-
@TugayÇ 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
Git yaşa memnun kalmazsazsan burdayım ben.
-
@TugayÇ 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
çok pahalı değil. güzel şehir.
-
@kilici 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
İstanbula giderseniz beylikdüzünden ev tutarsınız gidip beşiktaşta oturayım derseniz bodrum katta kömürlüğe bin lira kira verirsiniz Bin liraya çok çok güzel bir daire kiralayabilirsiniz beylikdüzünde
beylikdüzünde ev tutarsınız. sonra günde 4 saatiniz yolsa harcarsınız
-
@TugayÇ Bursa'da okuyan arkadaşlarımın dediğine göre şehrin iyi yerleri oldukça pahalı. Belki bir İstanbul değildir ama diğer anadolu illerine göre pahalı olduğunu söylüyorlar.
-
@Ülkü Mühim olan gelmesi daha muhtemel yerleri yazmak. Ev kira vs. sonradan düşünülür. Ayrıca tek kişiye yeter o maaş. Boşta kalmaktansa İstanbul'da çalışmak daha mantıklı.
-
@SR 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
Hakkımızda hayırlısı olsun. İnşallah güzel netice olur.
-
@Fabrizio hocam Bursa güzle sehir orasi belli ama kiralar nasil ? Ilceleri nasil ? Ilceye dusme durumu da olabilir diye soruyorum
-
@SR İlçe seçimi isteğe bağlı olduğu için ev nerdeyse tercihte orası olur sorun olmaz
-
-
@paretowilfredo Hadi ya. Olsun Istanbuldan iyidir
-
Bursa kadrosunun yarısı ilçe olması sıkıntı değil mi sizce?
-
@SR 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
Hakkımızda hayırlısı olsun. İnşallah güzel netice olur.
inşallah. bekleyip görücez.