2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@thequeenoftheguy 77,79 ile ben İstanbul yazmaktan korkuyorum ,Adıyaman Afyon'dan başka fikir verebileceğimiz şehir var mı ?
-
@SR gelir kesin
-
Erkek arkadasım 79,98 ile nereyi yazmalı sizce ? Gecen yıl 74 ile bursaya girip yazılıdan katbetmişti
-
Açıklanmayan her mülakat binlerce guyu virgülle kaçırdım veryansını demektir uyanma ve Birlik olma vakti. .. ortak bir çalışma olmalı ki daha çok arkadaşımız guy sınavına girebilsin...
-
@TugayÇ 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@SR gelir kesin
inşallah. 25 kişi az ama yapacak bir şey yok. 2 yıldır bekliyorum.
-
@paretowilfredo 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
Dostlar Selamın Aleyküm;
Başvuru aşamasında hakkınızı yitirmemek için AÇIKLANMAYAN MÜLAKATLAR konusunda hassasiyet gösterelim. 500 600 kadar kişi şu an sonuç bekliyor ve bu gerçekten başvurularınızda çok şey değiştirecek bir sayı. O yüzden başvuruların son günü olan 28 Nisan 2017 tarihine kadar sonuçların açıklanması için TWİTTER, FACEBOOK dahil her mecrada bu haberi yayarak, bu sorunu dile getirerek bir kamuoyu oluşturmak başvuracak sizler için çok faydalı oalcaktır.
http://www.tercihiniyap.net/gelir-uzman-yardimciligi-basvurularinda-magduriyet-engellenmeli
Haberimiz bu. Hassasiyet göstermeniz temennisi ile.
Allah yar ve yardımcınız olsun.
O zaman bir daha hatırlatalım.
-
@karakalpaklı ben şimdi baktım kiralara... off yaa almış başını gitmiş.. ankarada 1000 tl ye en kral dairede oturursun.. istanbulda yer altında yol altındaki dairede ancak oturabiliyo.. bu nasıl şehir arkadaş.. 3350 lik maaş uç uç böceği oluyor resmen
-
@paretowilfredo hocam acaba bu eğitimden dolayı geçici gorevlendirme oluyor mu.Mesela burdurda yüksek lisans yapıyorum ama Bursa da guyum.Geçici 6 ay falan görev oluyor mu?
-
@ErtuğrulBey76 Sanmıyorum kardeşim. GİB olabildiğince katı bu konuda.
-
@paretowilfredo peki dersler için çalıştığın ilde günlük izinler yada saatlik izin olur mu ? Bi fikriniz var mı?
-
Selamın aleyküm, öncelikler herkese bayırlı günler. Puanım 75,23 sıralamam 19106 kpss 2016 için bahsediyorum. Biliyorum bıçak sırtındayım ama Konya yazmayı düşünüyorum, gelme ihtimali nedir, bilgisi tecrübesi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum, yardımcı olanın duacısı olurum, iyi forumlar...
@paretowilfredo hocam seni rahatsız ettim umarım kusura bakmamışsındır. -
Resim niye yuklenmiyor biri anlatsa ya buraya nasıl resik yukleyecez
-
@Jaromi 79 puanim var. Riskli mi bilemem
-
Şu 5 kişi alan yerler kaçla kapatır acaba en çok onlar muamma bence
-
@angarabebesi Hocam 1200 1500 arası fiyatta 2. katta 2 + 1 daire bulabilirsin. Size çok rahat yetecektir ev. Tabi bu da çok fazla ama İstanbul böyle malesef.
Emlakçı gibi oldum.
-
@karakalpaklı valla ne diyeyim tek kazanalım da orasını da o zaman düşüncez artık hayırlısı artık Sağol bilgiler için
-
@karakalpaklı sen nereyi yazacaksin
-
@angarabebesi Bursa, İzmir en olmadı İstanbul. Şu an kararsızım.
-
@karakalpaklı Ben İstanbul mu yazsam diyordum bu kiraları duyunca vazgeçtim.
-
@busus o işleri ben de bilemiyorum maalesef