2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Ya bazı arkadaşlar inşallah şaka yapıyordur. 85 puanla falan gelir mi diye soran oluyo o puanla da gelmeyecekse gelmesin zaten.
-
@gonzaloluca yok hocam o arkadaşların birçoğu şaka değil TROL yapıyor sizde bu tiplere hocam 99 puanım var konya yazsam acaba gelir mi diye trol yapabilirsiniz veya başka bir il...
-
@gonzaloluca 80.200 puana erzurum olur mu ilk defa gireceğim o yüzden hiçbir fikrim yok...
-
@Antimülakat hocam son bir sey daha sormak istiyorum iller arasında kurum sınavı sonuçlarında uçuk farklar oluyormu
-
Istanbul'da tek basima bir bayan olarak gecinebilir miyim???
-
@busus Maaşın 3bini geçiyor. 1200e ev tutarsın. Ev hem yakın hem de servisi var. Yemek de var iş yerinde. Tek başına çok rahat yeter. Avrupa için konuşıyorum.
-
@busus http://www.tercihiniyap.net/gelir-uzman-yardimciligi-maasi-2017 buradan değerlendirme yapabilirsiniz.
-
@karakalpaklı istanbul cok korkutuyo hocam beni, tek basima yasayacgm sonucta. Halkbankta da yazmadim simdi yazmak zorundayim sanirim. Izmir'de yasiyorum ama kalabalik beni boguyo
-
@Antimülakat sagolun hocam baktim ama is hayati tecrubem yok. Nasil gecinilir bi fikrim de yok
-
@busus 5sene okudum. Keyfini çıkarırsın. Kalacağın yer zaten genelde üniversite öğrencilerinin olduğu yer olacaktır. Sıkıntı yaşamazsın.
-
@edmilson28 ins gönlünüze göre olur hocam antalyadan guzeli mi varr ya
-
@karakalpaklı insallah hocam
-
Peki bu ilçe tercihi nasıl oluyo arkadaşlar? Mesela ben Bursa istiyorum ama 50 merkez 50 ilce var
-
@TugayÇ İlçeleri isteğine göre sıralıyorsun kardeşim.
-
@paretowilfredo hem merkez hem ilçe aynı anda mi secebiliyosun hocam yoksa sadece merkez ceya ilceler mi ?
-
80 puana erzurum olur mu sizce...ilk defa gireceğim fikir sahibi olma adına soruyorum
-
Arkadaslar Allah rızası için diyorum burdaki yönetici ve iyi niyetli arkadaşlarin fikirleri hariç yönlendirme almayın ne demek isedigimi sınava olurda Allah korusun giremezseniz ah keşke dememek için oturun eski puan lara bakın yasayabileceginiz sehirleride düşünün ve içinizden geçeni ve yapabileceğiniz sehri seçin nasibimizde varsa olur yoksa burda hiç kimse bu şehir bu puan ile kapatır demez diyemez de ben önceki puan ile 79.3 ankara aydın hariç ce bir önceki bursa hariç her yere girebildim bu sene ise 75 puanım var nasip yazıp beklicem Allah yardımcımız olsun birbirimizi Yanlış yonlendirmeyelim inşallah hepimiz hayırlısı ile kazanır atanıriz
-
@busus 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
Istanbul'da tek basima bir bayan olarak gecinebilir miyim???
av.yakası için zor. adam gibi yaşamak istiyorsan başka şehir tercih et derim. bodruma 900 lira kira istiyorlar hem de bşiktaş şişli falan değil bağcılarda. başka şehir imkanın varsa oraları tercih etmeni öneririm. ayrıca gib yemek vermiyor bildiğim kadarıyla maaşından karşlıyorsun. servis de her yerde yok.
-
@Umutlu-bekleyiş haklısınız
-
@mehlikasultan guzel kardeşim buradaki kimse hangi şehrin kaçla kapatacağını bilemez. Bu sorunun cevabını öğrenmek için gibin açıklanmasını beklemeliyiz. Sen hangi şehri yazacağına kendin karar vermelisin. Mesela ben kesin gelmez dersem başvurmayacak mısın yada kesin gelir desem başvuracak mısın? Sen gönlünden geçeni yaz. Hayırlısı olsun hakkında.