2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Arkadaşlar bu sene alım kıtlığı ve hala açıklanmayan mülakatları düşünürsek ve 1750 kişilik ilanda 400 Ankara kontenjanına 79 puan olduğunu düşünürsek bu sene 2000 ilana 150 Ankara 81e çıkar mı acaba? Yanlış mı düşünüyorum?
-
@mavi 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
İlk kez başvuracağım 76,8 ile İstanbul yazmayı düşünüyorum gelir mi sizce ne dersiniz
Bence İstanbul 75-77 arasında kalır gibi
-
değerli arkadaşlar inanın bunu ukalalık için sormuyorum. affınıza sığınıyorum puanım 82.91 sizce hangi ili tercih etmeliyim.
-
Geçen hafta bu zamanlar neler konuşuyoduk şimdi neler konuşuyoruz. Şükürler olsun bugünü gördük.
-
@Duesenberry 83 le rize veya artvin gelme ihtimali nedir sizce yardımcı olabilir misiniz
-
Puanım 75 nereyi yazayım Allahını seven yardımcı olsun
-
@by123 senin ilk gözlemin ne kardeşim bizim puanlar da riskli alanda mı sence konya özelinde konuşursak
-
hele biri de şu vuslata yardımcı olabilir mi?
-
@vuslat Ben hiç anlamam benimde ilk girişim ama Allahını seven yardımcı olsun dedin benim puanım seninkine bir hayli yakın bende çok kararsızım İstanbul yazabilirsin risk almak istemezsen
-
@Hipokrat beni tek korkutan kardesim ankara yazacak bizden yuksekleri konyaya yonlendrmeleri biliyosun siralamamiz gecen yilin 82lerine tekabul ediyor. Yoksa amacim gelirmi gelmezmi muhabberi yapmak degil diger insanlari yanlis yonlendirip önümüze geçirirlermi tedirgin eden tek sey bu.
-
@kilici inşallah öyle olur. Bu arada yanlışlıkla eksi verdim hakkını helal et
-
@Ülkü teşekkürler
işin yapılan yorum boyutu da var elbet baksana neler yazılmış ist hakkında -
@vuslat Aynen kiralar çok fena
-
@mavi Eksi verdiğin için sana savaş ilan ediyorum helal olsun mavi arkadaşım : )
-
@Ülkü bu arada benimde ilk girişim
-
-
Arkadaşlar şuan öyle bir spekülasyon var ki anlatamam bence kendiniz karar verin içinizden hangi il gçiyorsa onu yazın zaten nasipse nerde olsa gelir sizi bulur
-
"87 puanlı üç arkadaş ankarayı yazıyoruz" diyen çıkmadı hiç. Guy döneminin olmazsa olmazsa klişe cümlesidir bu
-
Tercih sonuçları açıklandığında 80 puan ve üzeri alanlar temkinli davrandıkları için pişman olacak bence.Keşke milletin sözüne uymasaydım diyecek,bana akıl veren acaba istediği ili mi yazdı diyecek.Kafasında hep soru işareti olacak.
-
@by123 kardeşim geçen senenin 82 sine tekabül ediyorsa Ankara ist İzmir Bursa gibi şehirlerin olduğu yerde Konya'nın 80 üstü kapatması zor gibi de işte insan tedirgin oluyor acaba risk var mı diye.çünkü guy sonbahar da da olduğunda yine herkes başvuruyordu şimdi de başvuracak o noktada bi değişiklik yoğunluk olmaz diye dşnyrm şahsen