2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Esenyurt denen yerde yaşayabilecek birisi varsa zaten uçarak gelsin istanbul'a. dünyanın her yerinde yaşar. Esenyurtun içinden gelmiş birisi olarak söylüyorum.
-
@gariban-guy adamsın ya. Yaşayan bilir 40 kere söyledim. Duyan bunları kaymaklık şartlarına tabi olacak zanneder. Diğer yorumlarına da aynen katılıyorum %100 doğrudur.
-
@gariban-guy niye esenurtta vergi dairesinde çalışanlar nerede yaşayacak. ayrıca esnyurtdaki yapılan sitelerden haberiniz yok galiba 1500 tl ye çok iyi yaşam siteleri var esenyurt b.düzü civarında..
-
bursa da insan avlayan çeteler var yanınızda 2 koruma olmadan gezemiyorsunuz,güvenlikli siteler var kirası 8 binden başlıyor,kolluk güçlerine hayati sorumluluğumdan ben sorumluyum demeden şehre giriş yasak,etle beslenen büyük hayvanlar var ulaşım felç bursadan uzak durun
evet ben bursa yazacam -
@yetkili-AĞAbey Tamam kardeş sen Esenyurt'ta yaşa. İstanbul'un yükselen yıldızı orası :DD
-
@sradaninsan Taş atmasan millet inanacak ama Bursa'da çok kral değildir yani. Görüklede yaşasan dahi eli yüzü düzgün en iyi ev 700 civarı.
-
@lordfrantic hocam arkadaşlar öyle bir tartışıyor ki sanki kira bir tek ist da var diger illerde devlet bagışlıyor GÖNLÜNÜZDEN GEÇENİ YAZIN
-
@lordfrantic İstanbul'u insanlar filmlerdeki dizilerdeki istanbul sanıyorlar galiba. Puanım yüzünden ben de İstanbul yazacağım ama Gireceğimi bilsem başka yere giderim. Kazanırsam söve söve geleceğim İstanbula
-
@yetkili-AĞAbey 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@gariban-guy niye esenurtta vergi dairesinde çalışanlar nerede yaşayacak. ayrıca esnyurtdaki yapılan sitelerden haberiniz yok galiba 1500 tl ye çok iyi yaşam siteleri var esenyurt b.düzü civarında..
Hayır bu arkadaşlara bakarsan mecidiyeköyde bodrumdaki 40 yıllık daireye bin lira vereceksin. Beylidüzünde düzgün bir sitede yaşamak yasak onlara göre.
-
@gariban-guy insanlara gerçek bilgi vermek lazım yalan dolanla insanları elemeye çalışmayın ayıptır.
-
@siyahbeyaz bu herkesin umrunda hatta şöyle söyliyim gelir idaresinin bile umrunda zaten bu yüzden başvuru süresini bukadar uzun tuttular. o yüzden referandum dan sonra çoğu kurum( sgk da dahil) sonuçları açıklayacaktır.
-
@yetkili-AĞAbey yav tamam işte esenyurt mükemmel adeta bir Zürih bir Prag. ne uzatıyorsun daha
-
@gariban-guy alemsin ya @kilici zor durumda en iyisi Silivri de otursun o. V.D. de ŞİŞLİ de olursa dadından yenmez servis varmış ya gider gelir her gün 7 saat
-
@gariban-guy 'ahır gibi ev' tabiri çok çirkin. Ayrıca merkeze uzaksanız '2-3 saatte işe gidip 2-3 saatte dönersiniz' demişsiniz biraz daha abartsaydınız? Beylikdüzünden kadıköye metrobüsle 1 saatte gidilebiliyor. Merkeze uzak yer derken nereyi kasdettiniz? Ben de istanbulda yaşıyorum ama yazdıklarınız biraz abartı geldi
-
Arkadaşlar herkes istanbulu yazsın. mazallah beğenmeyeni taşlıyorlar
-
@gariban-guy Hayır arkadaşların şu konuda yanlış bilgisi var.İstanbul'un vergi dairesi Fatih'te.Fatih nere Beylikdüzü-Esenyurt nere.İlçe vergi dairelerine düşeceğinin garantisi yok.Genelde merkez vergi dairesinde başlıyorsun zaten.Neyse Allah herkese gönlüne göre versin.
-
@lordfrantic siz nerede oturuyorsunuz?
-
Biraz durun ve ilanın gelmediğini düşünün.
Çoğu kişi ilan gelsede nere olsa giderim modunda olurdu ama şimdi yok kirası fazla yok yaşanmaz falan...
Şükretmeyi unutmayalım. -
@lordfrantic Sanane arkadaşım benim nerede oturacağımdan sıkıntılı mısın yorumlarına cevap vermiyorum ama hala konuşuyorsun.
-
Maaşallah 85 alan da 75 alan da cesaretim yok diyor Her durumda bizden daha kötüsü vardır elde olana şükretmek lazım. Abartmaya lüzum yok.