2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Var mı urfa
-
@sradaninsan hocam ınegöle yakın bir yer büyük bir yer değil zaten bursanin düşük kapatmasina sebep olacak gibi duruyor bir cok ilcenin ilanda olması.
-
@kismetnasip hocam siz nereyi yazacaksınız
-
@Hannibal siz nereyi yazacaksınız
-
@Hipokrat benim puanim 84 fakat 77yle konya yazacak arkadas icin sormustum kac ideal diye kardesim. Ben konya ve arhavi arasinda gidiyorum. Sizin kac konyami dusunuyosunuz.
-
@ErtuğrulBey76 Kırık kalplerin hikâyesi kısa olur. Ne oldu derler; “hiç” dersin, biter. Tamamen kalbimize güvenip guysuz kalmayalım
-
@sradaninsan hocam ben istanbul ya. En az risk istanbul gibi ama bu hic bilinmiyor iste
-
@kismetnasip hayırlısı hocam içinden geçeni yaz dediğin gibi belli olmuyor
-
@Ülkü bu devirde babana bile guvenmeyeceksin:} ama kalbine güven,başkasına güvenmekten daha iyidir.En azından ben aliyi dinledim gelmedi demezsin.
-
Arkadaslar gecen yil 00.2yle istanbulu kacirmis insanlarin dediklerine kapilmis garanti olsun diye İstanbul yazan cani yanan bir kisi olarak yaziyorum garantici olayim baskalarinin hislerne kapilayim demeyin asla benim yaptiğimi yapmayin iyi analiz edin geçmis puanlari ve kalbinize en iyi geleni yazin marmara bolgesinde il dagğilimida çok fazla. Allah hepimizin yardimcisi olsun.
-
@ErtuğrulBey76 Haklısın hocam
-
Merhaba arkadaşlar guy taban puanlari fikrini alabileceğim kimse varmı acaba orta puanlı biri olarak:)
-
Isparta mugla Eskişehir trabzon beklediğim hiç bir il gelmedi.33 il var karar vermek ne kadar zormuş Allah yardımcımız olsun
-
@elisa sor kardeşim.
-
Arkadaslar konuyla alakası yok ama müjdeli bir haber vermek istedim.. GSS prim borçları silinmiş hayırlı olsun.. 3bin tl borcum.vardı suan da 0 görünüyor. . Üzerimizden büyük bir yük kalktı çok şükür
-
Düşünmekten kafayı yiycem. Kahramanmarasi çok istiyorum ama puanim 76.9 çok riskli gelmez sanki ne yapsam bilmiyorum.neresi gelir hiç bir fikrim yok mm
-
@Semra bacım sen o puanla Antep yaz bence.
-
Antep de gelmez sanki
-
@krueger kardeş ankette Kars yok.
-
@Semra bence gelir .