2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@Fişek-MORGEN şimdi gördüm bende öyleymiş
-
denetmenlikle müfettişlik aynı değil mi arkadaşlar?
-
@konyalı ekonometriyle karıştırdın galiba açıklananda beklediğim değilmiş neyse İnşallah tez zamanda açıklanır da 300 kkişi daha çekilir önümüzden
-
Arkadaşlar bunlarda önümüzden çekilmiş olmuyo mu. Ben pek bilmiyorumda
-
Arkadaşlar istatistik bölümünün denkliği var İibf nin başvurabileceği alanlara başvurabiliyor.
-
Mutlu haberler üst üste gelmeye başladı. Inşallah herkesin gönlüne göre olur.
-
@nitrogb emin misin kardeşim
-
@konyalı evet kardeşim. Dershaneye giderken istatistik mezunu alan için derslere giriyodu ordan biliyorum. Yök denklik vermiş onlara.
-
yok mu aramızda istatistik okuyan bizi bilgilendirse
-
@nitrogb Allahına gurban
-
@adam-simith aynen karsta ona güveniyorum.ya da ağrı yazacam sanırım. Bakalım sürekli fikir değişiyor kaldık ortada
-
@konyalı ama iibfli alancılarla yarışabilirlermi o meçhul. Sonuçta 4 alan derslerini görmüyolar belki biraz iktisat. Daha çok ekonometri ve matematik üzerine yığılı bi bölüm
-
@nitrogb kardeşim bu adam sgk olmuşsa o 100 kişinin arasına girmişse iktisat muhasebe mutlaka çalışmıştır. yani Akadro hedefleyen biri böyle bir denkliği varken hukuk maliye de çalışmaz mı. iibf yarışmaya gelince saydığım iki derste sözel herkes bilir ki okuldagördümüzle değil dersane de ve son yıl çalışmamızla kazanıyoruz
-
@konyalı istatistik ile ne alakası var nash ı getir o bile çözemez bu işi..Yalnız Allah bilir bu işi
-
yoksa sabaha kadar istatistik yap yap dur
-
Bakan açıklamış VMY ilani yoldaymış gerçi kişi sayısı çok az ama
-
-
@oguzhan06 orasına Amenna kardeşim bizimki tahmin
-
@selim2211 kardeşim imc nin yenisi çıkmadı.
-
@ErtuğrulBey76 Yenisi çıktı dostum 2017 model 0 kilometre dün bir arkadaş paylaştı. Dur bulursam yazayım linkini cebe indirdim çünkü