2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@selda 90üstü alan adam oturur vmy için çalışır. Ama elbette istisnalar vardır.
-
@konyalı bunun iyi niyetle ne alakası var. Şimdi benim isim gücüm yok ve vmy garanti değil güya basvurmayayim mi mesela ? Hacı kendinize kuruntu yapmaktan vazgeçin. Adamın işi olur başvurur iyiniyetli olmaz ama şimdi işi gücü olmayan birinin herşeyi denemesine de kimse birşey diyemez
-
@HaniYaKi Hocam başkasını düşünmesine de gerek yok. Eğer yüksek puanı varsa oturup vmy için çalışması lazım. Kendisi için yani.
-
@malthusss sende haklısın kardeşim özür dilerim işsizlikten ne dediğimizi bilmiyoruz kusura bakma
-
@selda merkezi hiç düşünmedim Çerkezköy ü düşündüm ama bilemiyorum
-
Düşüncem şu: 90üstü alan birisi guy ile yetinmez, vmy için çalışır. Ki kpss açıklandığından beri de belki bunun hayalini kuruyodur. Elbette yine garanti olsun diye guya başvuralar olur. Fakat başvurmayacak bir çok kişi olacaktır. Bu da özellikle Ankara başta olmak üzere kritik illeri az da olsa etkileyecektir.
-
@karakalpaklı
Şimdi ilk 5000-6000 sıralamasında GUY olarak çalısanlar var. Onlar tekrar guy için tercihi yapmazlarsa puanlar illere dengeli dağılır.Ama işi olmayıp puanı vmy yeten hem guya hem vmy başvuracak .
-
@ece91 işte bilmiyorumki. Orayı zaten merkezi güzel yapıyo. O da ilçelere bölmüş. Nadip tabi bakalım hayırlısı
-
@miss-smith Tam da bu yüzden bir miktar rahatladım.
-
@HaniYaKi değil
-
@karakalpaklı çok acı bişey 90 üstü al kala kala guy a kal.Bide benim başıma gelse böyle şeyler
-
@lal Yine şikayet ederdik durumdan, insanoğluyuz sonuçta.
-
@adam-simith wala ağrı Kars şırnak bakiom şuan
-
@karakalpaklı hele ben bu memnuniyetsizlikle, neyseki 90 üstü olanlar guy da pek şansı olmuyor.Mulakatta el sallıyorlar coguna
-
@oguzidane kars sa olabilir hocam 5 kisi kmse cesaret etmeyip yazmayabilir
-
Vmy'nin açılması hiçbir şey değiştirmez tercihlerde.
-
@lal Şehir efsanesi o. Öyle bi durum söz konusu değil.
-
vmy'nin açıklanmasının üç türlü faydası var
1- Vmy'yi daha çok özümseyen arkadaşlar guy kurum sınavına çok çalışmazlar ise kurum sınavı en fazla 1-2 puan düşük kapatabilir.
2- Eğer ki sonuçları guy'dan önce açıklanırsa mülakat sonucu yedek olan arkadaşlara sıra gelebilir.
3-Mülakatlarda çok uçuk rakamlar 89-90 üstü olan adaylar daha sonra başka bir kuruma geçeceği ihtimali büyük olduğu için komisyon tarafından elenebilir.Vmy sınavının açılması guy'da illerin puanlarına bir etki yapmaz kimse kimseyi kandırmasın burayı takip eden insanların %99.9 un puanı 90 olsaydı herkes hem guy'a hem vmy'ye başvurur garanti değil sonuçta.
-
vmy ye hazırlanan kişi guy sınavına çok kasmaz diye avantaj nasıl oluyor anlamadım vmy ye hazırlanan kişi zaten kapsamlı çalıştığı için guy a çalışmasına gerek olmaz hiç bakmadan girse de hepimizden avantajlı olduğunu düşünüyorum
-
@davetsiz arkadaşım oturupta imeceyi 4 defa dönmez mesela kpss den 89 90 alip guy sinavindan 79 80 alip kpss 78 79 alipta guy sinavindan 90 küsur alan bir sürü insan var sebebi guy çıkmış sorularini hatmedenler ama vmy isteyenler imeceye cok fazla yuklenmeyecektir o yuzden 1 veya 2 puan inebilir kurum sinavi tabi bu sadece kisisel tahminim