2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@cenkk afyon 94ten asagi düşmez çok iyimser tahmin bunlar
-
@bunebicimhikaye olur mu hocam ilk 50 deki hepsi benim arkadaşlar adamlar kac yıldır afyonu beklediler en az 96 ile kapatır
-
arkadaşlar bu imecede doğru cevap ile kurumun kabul ettiği cevaplar farklılık gösteriyor hangisini baz almamız gerekiyor söyler misiniz
-
@Silbaştan gerçek doğru cevabı baz alcaksın kurum sonraki yaptığı sınavlarda doğru olanı baz alarak yanlışını düzeltiyor doğru bir tanedir değişmez zaten son yıllarda da öyle bir ayrılık yok
-
@guyman tamam teşekkür ederim
-
Arkadaşlar kimler kaç puanla Gaziantep yazıcak şimdi
-
@konyalı 88 antep (kararsiz)
-
Antepli misin kardeşim @krueger
-
80,06 ile sabah antep akşam bursa arasındaki ince çizgideyim...
-
Tahminlerimi yazmaya başlıyorum sonra bakıyorum o kadar bilinmeyen var ki ne söylense havada kalıyor.Sadece şundan eminim İstanbul düşük kapatır ama sürpriz yapmaz
-
@konyalı hayır kardeş rasyonel seçime ulaşmaya çalışıyorum. Tum etkenleri degerlendirerek.
-
@adam-simith 75.1
-
@oguzidane insallah ters kose yapmaz mardin hocam
-
@konyalı antep antalya arasi gidip geliyorum puan 80.9
-
KOCAELİ düşünen yok mu hiç
-
@Hipokrat evet.
-
@selda kira fiyatlarında düşme falan yok ki bu işin kira fiyatlarıyla bi ilgisi de yok. zaten afyon değil ilçesi alım yapıyor.
-
@bunebicimhikaye sorduk mu?
-
@cenkk kardesim spekülasyonlara aldırma afyon konusunda elbette risk Yok degil puanın iyi içinden geliyorsa yaz
-
Hergun yeni bi ile karar veriyorum dusunmekten yoruldum.arada bakiyorum birsuru kendi ve bilmemne kadar 85 ustu arkadasi surayi yazicaz falan demisler, dikkate almamaya calisiyorum. Eskiden kacla kapatmis yuksek puanlilar yaziyomus demeden en son icimden gelen yeri secip gecicem en son.