2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@sessizkral kararsiz olmakla birlikte, var
-
@işsiztarzan ben de 83.5 puanla düşünüyorum. Dediğin gibi 82-83leri görmesi muhtemel.
-
@cenkk evet ege sonuçta iç kesim de olsa hem ankaraya yakın ben de yazacağım sanırım ya mersin ya Afyon. Mersin de kendi Akdenizde kültürü güneydoğudan bir şehrimiz
-
-
@işsiztarzan ben de Afyonlu olduğum için yazıyorum yoksa riske girmem.
-
Afyonda sıcak su kaynakları var. Etrafına çok ev yapıldı. Kira fiyatları çok düşmüş o yüzden. Ailecek gitmiştik kışın ordan biliyorum
-
@krueger ankete nerden giriyorduk bi link atsana kardeş.
-
Günaydın arkadaşlar. Hala il konusunu belirleyememiş arkadaşlar varmı? Kafamda deli sorular nereyi yazsam bilemedim
-
BU ARADA HERKESE HAYIRLI SABAHLAR.
- YOKLUĞUNUN IKI YAKASINI BIR ARAYA GETIRIP, VARLIĞINI ILIKLER MISIN OMRUME GUYYYY:}
KALBIM KIRIK DOKUK YARALIDIR, TAMIRAT DOLAYISIYLA GUYA BIR SURE KAPALIDIR:}
DÜN GECE DALMIŞ GUYU DUSUNUYORDUM.BIRDEN ICIMDEN BIRSEYLERIN KOPTUGUNU HISSETTIM.NEYSE MERAK ETME, KOPAN PIJAMAMIN LASTIGIYMIŞ:}
SaBAh SABAH BIRAZ KOTU ESPRILER AMA IDARE EDIN ARTIK.GÜNE BIRAZ POZITIF BASLARSINIZ.HADI IYI ÇALIŞMALAR.
- YOKLUĞUNUN IKI YAKASINI BIR ARAYA GETIRIP, VARLIĞINI ILIKLER MISIN OMRUME GUYYYY:}
-
@ErtuğrulBey76 pozitif başlamıştım taa ki bu yazıyı okuyana kadar
Eyw kardeşim hadi bakalım bi kahvaltı sonra ders.
Mardin leeyyy -
@miss-smith bide Gaziantep var neden hiç konuşuluyor çok merak ediyorum ne oldu Antep e Urfa konuşuldu Hatay Mersin Antep'te ses yok
-
Daha önce sorulmus ama kimse Gaziantep in üstünde pek durmamış daha
-
Günaydın arkadaşlar
-
@guydemapusant o zaman millet çıkmış soru ezberiyle aldı o puanları ben de diyorum her yer nasıl 84-85 bandında kapatıyor
-
@guyman aynen öyle
-
@oguzidane kacla yazcn hocam mardini
-
@cenkk 83.5 la Afyon mu riskli kardeş
-
Anket saglıklımı arkdşlr geçen yıllardan bilirsiniz sizler
-
@karakalpaklı Aynen öyle.nasil sıralamaya girebilirim diye düşünürken,herkesin bakış açısı farklı .Sanki bı tek mülakat kaldı önümde
-
Ankete bulaşma hocam kötü niyetli cok. Piyasanın nabzını tut ama inanma