2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
5 kisilik yerler hakkinda ne dusunuyorsunuz ardahan kars mus gbi
-
@adam-simith genelde herkes oranın düşük kapatacağı beklentisi içinde az kişi mantığıyla bu durumda yükselebilir ama muş bence düşük kapatacak
-
Arkadaşlar bakın görürsünüz sadece 4 -5 tane il 80 ve üstü kapatacak diğer 26-27 il hepsi 70li planlarda ve genelde 75-76-77-78-79 gibi kapatacak.Arada üç dört tane il sürpriz ile72- 73-74 ile kapatir.Buda düşük puanlı kardeşlerimize fırsat olur.Onun için karamsar olmayın ders çalışın.Kızılay müfettiş yardımcılığı bile 78 ile kapattı guy hayli hayli düşer.Çekindiğim İzmir Ankara ve antalya.Bunlar da en fazla 80-81 ile kapatir.Yani puanı 82 kusurat olan demesin bana gelir mi.Diğer arkadaşların morali bozuluyor.Ha şunu diyebilir kurum sınavı yüksek kapatır korkuyorum.Bu doğru bende 83.5 puan ile Antalya düşünüyorum ama kurum sınavı yüksek kapatır diye korkuyorum.Bu sene 15 -20 arası ilin kurum sınavları 80 doğruyu geçer. Yani girişte sıkıntı olmaz.Kurum sınavından korkup çok çalışın.işin içine bide degisiklijlerde girdi.Çok çalışmak lazım.Allah yardımcımız olsun.IYI GECELER...
-
@işsiztarzan walla hocam o da olabilir gecmiste az alan tüm iller dusuk kapatti mardin sirnak da yuksek kapatacak bu gidisle millet garanti olsun diye yazacak
-
@ErtuğrulBey76 hocam 76 puanla ne yapacagimi sasirdim artik
-
Beni sürekli eksileyen kimmse vazgeçsin artık iyi de yazsak kötü de yazsak -ki kötü bişey yazmıyorum- eksiliyosun
-
@adam-simith bak kardeşim benim geçen sene puanım 75.5 idi Antalya ve Bursa içimden geçti ama ben çevreye uydum İstanbul yazdım İstanbul 77 ile kapattı Antalya ve Bursa 73 ile kapattı.Yani hiçbir şey belli olmaz.Bence bu sene geçen sene gibi olmaz.tam tersi şeyler olacak.İstanbul 75 i görebilir.çünkü gidenler mutsuz kiralar pahalı.istanbulda evi olan orayı yazmalı bence.Sende kendin iyi düşün karar ver kimsenin etkisinde kalma.
-
@ErtuğrulBey76 olabilir hocam alim daha fazla ve il cok gorebilir 75i sizin puan kac
-
@adam-simith hocam sizinle aynı durumdayım beynim yandı düşünmekten nereyi yazcam diye
-
@adam-simith 83.5
-
Bu olay tamamen ŞANS arkadaşlar herkes tavsiye istiyor kim nasıl tahmin edebilir
-
@ErtuğrulBey76 masallah hocam size heryer gelir
-
@adam-simith üçüncü senem
-
@adam-simith bu arada kardeşim ben bu puanla doğuda bi yer yazarsam zaten forumdaki arkadaşlara soylerim.Kars yazma ihtimalim de var.
-
arkadaşlar 83 puanım var 10 kişi alan adıyaman' da şansım nedir veya adıyaman düşünen var mıdır ?
-
Sakarya yi düşünen varsa 80 81 bandi rahat yazabilir ve alım yapan yerler sapanca karasu ve merkez buralar tam yaşanacak yerler turistik karasu ucuzdur sapanca da pek fazla ev yok ama merkeze çok yakındır ev kiraları sorun olmaz merkezde de ev kiralri uygundur istanbula göre puanın 79 riske girip yazamayacagin ama 81 82 sakaryayi düşünebilir
-
@yetkili-AĞAbey konya veya sakarya arasında gidip geliyorum
-
@guy hocam yapmayın yaa kim yazacak adiyamini83 ile gelmeme ihtimali çok düşük
-
Konuşulmayan il batman erzincan ardahan
-
@nitrogb Ben orda okudum eger puanın 2 3 daha yüksek olsa yazardım çok güzel bir şehir yaşam bakımından düzenli konyadan daha idealdir bence karar sizin tabi ki