2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@işsiztarzan düzce az alıyo afyonun ilçesi var sadecr o yüzden sakarya daha mantıklı geldi puanın kaç ben de belki sakarya yazarım
-
@gonzaloluca 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@işsiztarzan cevap için teşekkürler hocam Ankara'da pelikan kitap çizip karalama yok en iyisi götürüp bi deneyim
Yani küçük esnafsa onun esnaflığına kalmış ama daha böyle yayınevi tarzıysa halden anlar diye düşündüm
-
@rukiyesv puan kaç
-
@işsiz hani mesai arkadaşı olcaktık hemen satış
-
@omer 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@işsiztarzan düzce az alıyo afyonun ilçesi var sadecr o yüzden sakarya daha mantıklı geldi puanın kaç ben de belki sakarya yazarım
Ankaraya ve İstanbula yakın ve Düzce çok az kişi aldığı için 82,78 ile Sakarya yazacağım. Ama şu var Sakarya da çok kişi almıyor. Ve ikisi de gözde gelişmiş şehirler
-
@işsiztarzan düzce biraz daha fazla alsa orayı da yazabilirdim ama korkutuyo benim de 82.03 sakarya düşünüyorum bursa istiyorum ama orası da riskli sanki
-
@omer Kocaeli ve Tekirdağa ne diyosun
-
@Priss
iyi akşamlar puanım 75 sizce hangi ili tercih etmeliyim yardımcı oldugunuz için tesekürler -
@işsiztarzan tekirdağ da çok almıyo ama talep olur sanki oraya da trakyada başka alım yok sadece orası var istanbul dışında tabi kocaeli için bişey diyemiyorum
-
@222222 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@Priss
iyi akşamlar puanım 75 sizce hangi ili tercih etmeliyim yardımcı oldugunuz için tesekürlerDoğuda çok popüler olmayan bir yer yazabilirsin hocam
-
@işsiztarzan tekirdağ da çok almıyo ama talep olur sanki oraya da trakyada başka alım yok sadece orası var istanbul dışında tabi kocaeli için bişey diyemiyorum
İstanbul yazan yok resmen bu da beni şaşırtıyor geçen sene 77 ile kapatan İstanbul bu sene 74 ile kapatırsa şaşırmayın. Geçen sene kapatabileceği en yüksek puan olan 77 de kapattı bu sene 74-75 i görebilir ama ben bile cesaret edemiyorum geçen seneki gibi olursa diye ama 850 kişi aldığını gözden kaçırıyoruz sanki
-
@işsiztarzan İstanbul iyi bir düşüş yakalayacaktir arkadaşlar. Çünkü geçen seneden ağzı yanan çok oldu.
-
@işsiztarzan çok düşürmez bence istanbul 85 puanla ankaradan korkuyolar istanbulu mu yazsam garanti olur diyo garanti diye düşünüp yazan çok olur orayı
-
@işsiztarzan 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
İstanbul yazan yok resmen bu da beni şaşırtıyor geçen sene 77 ile kapatan İstanbul bu sene 74 ile kapatırsa şaşırmayın. Geçen sene kapatabileceği en yüksek puan olan 77 de kapattı bu sene 74-75 i görebilir ama ben bile cesaret edemiyorum geçen seneki gibi olursa diye ama 850 kişi aldığını gözden kaçırıyoruz sanki
Eski alımlara bakarsanız Sakarya en düşük 78 ile kapatmış bu durumda ben Sakarya ve Düzce riskli diye düşünüyorum
-
Ula bu kim beni eksiliyor. Hangi gerizekalı hangi gerekçeyle yapıyor onuda anlamış değilim.
-
@A.smith 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
arkadaşlar lütfen uluslararası ekonomik kuruluşlar notu olan yardımcı olabilir mi???
ayıp ettin ben de var ama buraya nasıl yüklenir anlatmanız lazım..
-
Ders arasinda buraya bi bakayim diyorum ve düsündügüm illere yüksek puanlilar basvurcagni soyleyince ufak capta bi kriz gecirip forumdan ayriliyorum
-
@merkantilist Seni düşündüğüm için öyle dedim mutluluğu uzaklarda arama ilk atama da olmasa da illa başka bir il de denk geliriz mesai arkadaşı oluruz
-
@omer sakaryada kuzenim yaşıyor benim de tercih sebeplerimin arasında o var. tabı kı onunla kalmicam ama en azından görüsebıleceğim biri olsun. ilçe sıralaması ne yapacaksınız .. benim babam konyayı istiyo benım kararım son dakika bile değşebilir ancak benim gönlümde sakarya var
-
@rukiyesv puanınız kaçtı sizin daha önce sordum mu farkında bile değilim sakaryada muhtemelen önce merkezi sonra sapanca yazabilirim görüşebileciğim biri olmasını ben de isterdim şehirde tek kalmak biraz sıkıcı olabilir