2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@omer 81.09 yukarda yazdım da siz değil bi başkası sormuştu.. hakkımızda hayırlısı olsun sıralama, sınav, mülakat sonrası atama olacak o nedenle çok kafa patlatmak istemiyorum asıl olan KPSS benim için şu an ..
-
Arkadaşlar yüksel bilgili guy denemesi varmış pdf olarak var mı nasıl bulabilirim?
-
@yetkili-AĞAbey inşallah yaa 81.09 ile yazmayı düşünüyorum bi değişiklik olmazsa kuzenim merkezde yaşıyo katip ve evlenerek oraya gitti Eskişehirden o çok memnun ben de o nedenle yazmak istiyorum. 500 tl kira ödüyorlarmış ama binaya cok uzakmış o ayrı .. vergi dairesini bilmiyorum yakın mı acaba
-
..........
-
@rukiyesv adliye şehir dışında idi. Ama vergi dairesi merkezde
-
@yetkili-AĞAbey o zaman sıralama olarak MErkez, Karasu, Sapanca iyi mi sizce? Sakarya da kesinleşirsem Sapancayı başa alıyım diyordum ama ev yok diyorsunuz
-
@rukiyesv sapanca merkeze yakındır turistik olduğu için evler biraz pahalı olabilir merkez spanca karasu sıralaması idealdir bence
-
kuzenim de böyle söylemıştı.. Merkezi başa almamda fayda var o zaman.. teşekkür ederim.. Ankaradan bıkmış biri olarak az yeşillik görürüm belki
-
@Fabrizio sakaryada yaşam nasıl ben ankaradayım orayı yazmayı düşünüyorum ama pek bi fikrim yok nasıl bi yer
-
Lisans (4 yıllık) mezunuyum fakat okul fakülte değil YÜKSEKOKUL ve DENKLİK var. Alım ilanında yüksekokul ibaresi hiç geçmiyor. Gelir idaresini aradım net bilgi vermediler. Herkes gibi bende uzun süredir bu ilanı bekledim ve denklik olduğu için girebilirim diyordum ama ilanı okuyunca kafam karıştı. Bu konuda net bilgi verebilecek biri var mı???
-
........
-
Arkadaslar gecen sene İstanbul icin mülakata giren var mı aranızda? Cok kişi olduğu için diğer sehirlere göre mülakatı yapan ekipte bir bıkkınlık,yorgunluk oluyor mu eğer varsa bu bizlere yansirmi?
-
.........
-
@Fabrizio ben de düşünüyorum 82.03
-
Birde büyüklerimizin il tahminlerine bakış açısını konuşalım.Sevgili büyüklerimiz her daim bizi düşünen ailemiz, beni şaşırtmadı ve dedi ki büyük şehir yazmaNeden!??
İşi çok olur ,yoğun olur ,kafanı kasiyamazsin zor gelir sen alıştın evde yatmaya altından kalkamazsin
Ne hallere düştüm ya -
@lal "Istanbul garanti, Bursa belli olmaz. Ama Bursa daha masrafsız ve daha iyi ders çalışırım." dedim. Bizimkiler: "işsiz olmaktan iyidir, Istanbul yaz." Sanki yazınca sınavı da hemen geçmiş gibi oluyo konuşmalar.:)
-
@Fabrizio 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
Bu arada internette yaptığım araştırma ve birebir mşlaşmalarda sakaryayı düşünenlerin bana söyledikleri puanları yazayım buraya
(MILLETIN KARARINI ETKILEMEMEK ICIN KALDIRDIM YAZDIGIM PUANLARI) Hepimiz hakkında hayırlısı olsun.
Spekülasyon yapma kardeş vebali ağırdır bu şekilde burda kazansan ötede kaybedersin
-
@guycu355 kaç puanla Afyon'u düşünüyorlar.
-
Antep düşünen var mı ?
-
@cenkk Afyonu düşünüyorum 82,78 ile ama düşündüğüm daha birçok il var kafam karmakarışık Afyon az kişi alıyor ve iç Anadolu dan da egeden de tercih edilir geçmişte Kütahya 20 kişi alırken 78 ile kapatmış