2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Ben Sakarya ile mersin arasında kaldım puan 82
-
@selda olmuyor
-
@Fabrizio Tamam
-
@Ülkü Teşekkür ederim.
-
@Fabrizio 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@selda 83.90 hocam sizin ? yazacakmısınız sakarya yı ?
84 puanla korkmaya gerek yok hocam rahat ol
-
ben de sakarya ve konya arasındayım
-
Arkadaşlar Sakarya yazmayı düşünenler neden düzce ya da Afyon düşünmüyor bu şehirler nasıldır
-
@Fabrizio 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@Ülkü Teşekkür ederim.
84 puanla ağlanıyorsun yani. sen bu puanla girme ben puanımı seninkine devrederim söz..
-
@işsiztarzan afyon ilçesine alım var Düzce de güzel il ama 10 kişi benı korkuttu..
-
@rukiyesv 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@işsiztarzan afyon ilçesine alım var Düzce de güzel il ama 10 kişi benı korkuttu..
Puanın kaç kardeşim
-
75.8 ile nereyi yazayim* *
Arkadaslar -
@işsiztarzan 81.09 inşallah hayal kırıklığına uğratmaz sıralamaya girerim
-
@rukiyesv 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@işsiztarzan 81.09 inşallah hayal kırıklığına uğratmaz sıralamaya girerim
Bu puan ile İstanbul kesin gelir bu sene 850 kişi almasına rağmen millet istanbuldan kaçıyor ben dahil ama 850 yani sayı. Hiç dillendirilmemesi de geçen seneki Antalya bursa olayının İstanbulda yaşanacağı yani İstanbul'un puanının 74-75 e düşeceği izlenimi veriyor bana tabi hem bi acaba var
-
arkadaşlar lütfen uluslararası ekonomik kuruluşlar notu olan yardımcı olabilir mi???
-
Geçen yıl herkes İstanbula hücum etti bu sene de herkes yine istanbul yazacak düşüncesiyle istanbuldan kaçıyor ne olacak bakalım
-
@A.smith olursa ben de alayım
-
@merkantilist aynen hocam ne işiniz var yazın gidin :))
-
Arkadaşlar kusura bakmayın konuyla alakasız bişey soracağım ama bundan 4 5 gün önce bi kitap aldım ancak kitabı sevmedim şimdi kitapçı bunu değiştirir mi başına daha önce böyle bişey gelen var mı? Boşuna yorulmayayım yoksa kitapçıya kadar
-
@gonzaloluca 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
Arkadaşlar kusura bakmayın konuyla alakasız bişey soracağım ama bundan 4 5 gün önce bi kitap aldım ancak kitabı sevmedim şimdi kitapçı bunu değiştirir mi başına daha önce böyle bişey gelen var mı? Boşuna yorulmayayım yoksa kitapçıya kadar
Hangi kitapçı olduğuna bağlı hocam çizip karalamadıysan değiştirir
-
@işsiztarzan cevap için teşekkürler hocam Ankara'da pelikan kitap çizip karalama yok en iyisi götürüp bi deneyim