2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@by123 eyvallah sağ olasın var olasın. Puanlar yaklaşık 1.5 falan sapmış. 2015 te 83.10 3130 a denk gelirken 2016 da 84.5 3340 lara geliyormuş.
-
@Hannibal polis yani zorunlu hizmeti bitince ben 5 yıl dolmadan tayin isteyebilir miyim.cok önemli bir konu benim için tercih edicegim il buna bagli
-
@geleceğinuzmanı sende sağol. Yukarilarda 1.5a aşagilarda yaklasik 2ye tekabul ediyor sanirim. 86 kusur bir arkadasin puanida 2100lerde diyordu sanirm.
-
@Semra edebilirsin diye biliyorum ama net bilgi almak istiyorsan gelir idaresi başkanlığı personel daire baskanligini ara sor netten bulabilirsin numarasini
-
@Semra evet isteyebilrsin polisler ve askerdee ozel kosullar olabiliyor sen cakili olacagin icin istyebilyor diye biliyorum. Zira öğretmen arkadasimin esi 1 yillik istanbulda polisken başka sehre gitmisti. Prosedür farkli değilse guy da tabiki.
-
@Ülkü ya kaç yaptığımız değil aslında sınavda kaç yapacağımız önemli ben dün 2007 yi çözdüm 79 yaptım bugün 2007 nin ikinci sınavı var onu çözdüm 84 yaptım değişiyo korkutan da bu zaten sabit bişey yok
-
@Hannibal tesekur ederim net öğrenmem lazım bu durumu
-
@by123 inş aynidir
-
@geleceğinuzmanı 84.6 3289
-
Arkadaslar bu sene gecen yillara gore baktigimizda yuksek alan yerler hep dusuk kapatmis dusuk yerler de yusek acaba bu senede bi ters kose mi olcaz napcaz nereyi yazcaz cok boktan bi durum
-
Yazdigimiz ilde 5 yil gorev yapma zorunlulugu var diye biliyorum ayrintili bilen var mi
-
Aydının o kadar yüksek kapaması antalya varken bni korkuttu.
-
@selda Bu sene de İzmir varken Antalya beni korkutuyor.Hayırlısı göreceğiz artık.
-
@brkn evet zorunlu. Atandıktan sonra evlenirsen eş durumundan yer değiştirebiliyorsun. Burası kesin. Eşininde son 2 yıl içinde 360 gün kesintisiz sigortaya giriş yapmış olması gerekli. Ödenmemiş olsada pek sıkıntı olmuyormuş. Tam emin olmamakla birlikte böyle biliyorum.
-
@guyman Bende bugün son 4 sınavı çözdüm işletme iktisadı kısmı bana bir hayli zor geldi.
-
Kurum sınavında çıkan soru sayılarının olduğu bi tablo var ama hukuk 30 iktisat 22 maliye21 muhasebe 25 tarih2 diyor bu soru sayıları doğru mu yoksa değiştiyorlar mı her sene ?
-
@hkkcndr son 1 yıl diyelim
-
Arkadaşlar 2015in kasım sınavı tipik guy sınavıydı. Cıkmış soruları özümseyerek çözenler için zor olmadı zira 80üstü kapatmasının nedeni bu. Bi kaç kez çözünce gib in stilini anlıyorsunuz zaten. Benim 30-35 dk sürmüştü. Korkmayın sürekli çözün. Yüksel bilgilinin 10lu guy denemesi var onu da çözün. Faydasını gördüm. Başarılar. Hı bu arada burda sıralamaydı puandı boşa tartışmayın zira şu an vapurda bir rakibiniz elinde imece çözüyor. Guy il tercihi tamamen nasip işi.
-
Arkadaşlar 2015 pdf si atabilecek olan var mı
-
@hermonie telif hakkı alınmadığı için sorular alınmadı