2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Ağrı, Bursa , Diyarbakır, Erzincan, Hatay, Antep, Şırnak, Van
Düşük puanlı süpriz yapma ihtimali olan iller..
Seç beğen yaz -
@WilliamNiskanen nereyi yazmayi dusunuyosunuz peki
-
arkadaşlar puanım 77.1 mardin yazıcam.gerçi şimdiden birsürü insan mardine doluştu 2-3 gün öncesine kadar kesin gözüyle bakıyodum ama artık bende korkmaya başladım.
-
@prisonbreak korku iyidir sabahlari erken uyandirir uyutmaz
-
Hocam bence gelir gibi o cevrede urfa, antep, hatay vs acik. Sansin az degil bana gore
-
@Bireysel-başvuru inş kardeşim
-
Ne kadar sapma olduğunu görebilmek adına 2016 p35 sıralaması 3100 civarı olan puan kaça tekabul ediyor yardımcı olabilir misiniz?
-
@kozalak evet tek il tercih ediliyor. 5 katı sınava çağırılıyor. 2 katıda mülakata kalıyor.
-
dostlar korkuyorum korkuyorum ama ben daha çok kurum sınavından korkuyorum ilk kez girecek olmanın verdiği bir gerginlik var çalışıyorum ama yinede böyle akşama doğru müthiş bir gerginlik başlıyo sınav zor olursa yapamazsam gibi sorular hep aklımda size de oluyor mu yahu? daha önceki giren arkadaşlar rahatlatıcı bişeyler söyleyin sınav nasıl bir sınav?
-
@geleceğinuzmanı benim puanım82.58 sıralamam 5577. Bu sıralamada 83 küsür yada 84tür en fazla.
-
@guyman Bende ilk kez girdiğimde sınava çok çok heyecanlıydım ve o yüzden saçma sapan yanlışlarla muğlayı 1 soru ile kaybettim. Bu sınav bilgiden ziyade biraz dikkat sınavı. Bilgi olacak tabikide. Heyecandan çok soru kaçırılıyor. Mesala iktisatta Q yu soruyordu. Ben heyecandan gittim P yi işaretledim. Biraz sakin kalmakta fayda var. Çalıştıktan sonrada gerisi çok rahat geliyor zaten.
-
@hkkcndr 83.15 4900 civarıymış o yüzden 3100 kaç çok merak ediyorum
-
@guyman Ben de bir hayli tedirginim sınavda ya çok heyecanlanırsam ya işletme iktisadı çok zorlarsa ya aynı ili yazdığımız kişiler çok iyiyse falan diye bi sürü tedirginliklerim var. Bu durum ancak çalışarak azalıyor.
-
@guyman ayni durumdayim ben de ama korkmasak da uykumuz gelir o acidan iyi korkmak:)
-
@hkkcndr inşallah dostum yani zaten elimden geleni yapıyorum çıkmış soruları çözüyorum bunun yanında günün geri kalanında da konulara bakmaya çalışıyorum sanırım kendimi biraz kontrol edebilir yatıştırırsam iyi sonuçlar alınabilir ozaman.
-
@Hannibal ya eşimin mecburi hizmeti olduğundan doğu yazicam. Onun hizmet süresi biticek benim 5 yil bitmiycek ne olucak bu durumda tayin durumu yinemi eş durumu olmuyor.
-
@guyman Hocam kaç yapıyosun mesela bir yılın sınavından. Herkes çok kolay diyordu da o kadarda kolay değil sanki. İlk kez çözüyorum.
-
@Semra zorunlu hizmet durumunda tayin veriyorlar zorluk çıkarmıyorlar.polia veya asker mi eşiniz
-
@geleceğinuzmanı 84.5 3340larda yanilmiyosam kardesim
-
@guyman kesinlikle diyorum ya sakin kalmak çok önemli. Bende sınavlarda çok heyecanlanan bir insanım ve bu 3 senedir evde oturmama neden oldu malesaf. En son şurup bile kullanmayı denedim. Bu sınavda cool kalmayı başaran atanıyor