2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Bu gib başvuru süresini uzun tutarak hem derş çalısmamıza engel oluyor hemde bizi birbirimize kırdırıyor.bir haftada olup bitseydi şu il sorunu. İlan gelsin diye hep beraber mücadele ettik şimdi birileri çıkıyor yok sana bu il gelmez 100 arkadaşım yazacak vazgeç yüksek kapatır yok kiralar fazla yok şehir kötü .. Önce iyi niyetli ol
-
@miss-smith aynen artık yiyecekler az kaldı.İlanda geldi bakıyorum ama motivasyon hala eksikhiç bir şey beni ikna edemiyor derse yogunlasmaya
-
@Grimmjow yeni sınav ilanı puan kullananların işine yarar.guy için bir şey ifade etmez.cunku mülakat aciklanana kadar herkes issiz ve guya mutlaka başvuru yapacaklardir
-
Arkadaslar idari yargiya nerden calismaliyim? Degisiklikler var elinizde guncel not vs var mi
-
18 günlük başvuru süresi nedir ya resmen İİBF açılmış psikolojik savas (sınav sinav dedin al sana sınav der gibi)
-
@msaka facebook gruplarnda görüyorum korkmaya başladım
-
Arkadaslar trol çok kendilerini boyle tatmin ediyorlar ama inanmayın ya arkadaş isterse 10 değil 50 kişi burda 80 ustu olsun da İstanbul yazsin niye korkuyorsunuz ki daha 4200 kişi kalıyor biraz sakin olun boşver in milleti mantıklı düşünün küçük iller hariç diğerleri için düşünün bunları birkez
-
İlanın gelmeyişi herkesi strese sokmuştu ama görüyorum ki il tercihi daha stresli geçiyor. İlanı ilk gördüğümde baya affalladim nereyi tercih etsem die ama gönlümde bir yer zaten varmış öğle saatlerinde kesin olarak karar vermiştim. Benim gibi kritik puanda olan arkadaslara tavsiyem bi an once gönlünüzden geçen ilde karar kilip kendinizi derse verin zira ne kurum sınavı ne kpss artık ağırdan almayla olmaz.. kimi arkadaşlar yüksek puanlarla surayi yazcaz dio kimi arkadaslar ili kötüleyip tercih etmeyin der gibi tavır sergiliyor bunlardan etkilenmeyip net kararinizi verin rızkı veren Allah kimsenin rizkini başkasına nasip etmez sizin tercih edeceğiniz ilde rizkiniz varsa illaki ona kavuşursunuz yoksa da önümüzde kpss var iyi puan almak şart oldu. Herkesin hakkında hayırlısı olsun inşallah emek veren herkes karşılığıni en kisa sürede alir Allahın izniyle.. İyi çalışmalar..
-
@esrarengiz bende puanımdan umutsuz olmama ragmen kararımı sonunda verdim bundan dönmycem nasipse zaten her şekilde olur
-
arkadaşlar uzun bir süre ilansız bekledik. o yüzden yok istanbula rağbet olmaz, yok kimse istanbul istemiyo, yok maaş yetmez gibi yorumlara itibar etmeyiniz. uzun süre işsiz kalanlar ne demek istediğimi anlayacaklardır.
-
Arkadaşlar maliye teorisi var mı sınavda lütfen yardımcı olabilir mısınız ?
-
78.2 puanla her gün il değiştiriyorum. Siz olsanız hangisini yazardınız , hangisi daha mantıklı? İstanbul ,tekirdağ ,urfa ,gaziantep?
-
@Duesenberry bı arkadaş Gaziantep gelir idaresinin resmini atmış baya guzeldi Benim De aklımı çekiyor açıkçası
-
@lal yaşadığım yere cok ters bir yer o yüzden yazamıyorum ama gaziantep türkiyenin bana göre en güzel 5 ilinden biri.sadece açın youtube antep tanıtım diyin belediyenin güzel bir videosu var tavsiye ederim
-
@Hannibal ne yalan soyleyim hoşuma gitti
-
@yatutarsa 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
Arkadaşlar maliye teorisi var mı sınavda lütfen yardımcı olabilir mısınız ?
-
@lal kayseri adana malatya osmaniye bu illerden talep olacaktır.Suriyeye yakın olmasi ve göç almasi yüzünden kiralar yuksek olabilir ve ırkcı bir insan değilseniz insana insan olduğu icin değer veriyorsaniz cok guzel illerden birtane hayırlısı olsun.
-
Evet sayfalarca tartışmalardan sonra sonuca ulaşabildiniz mi nereyi yazıyoruz
-
@miss-smith ben de istanbulla ilgili bir yorum yaptım ancak yönlendirme tarzı değildi dostum.puanı kritik olanlar için yazılabilecek en ideal il dedim. ayrıca mülakat aşamasında puandan çok mülakattaki tavırların etkili olduğundan böyle bir yorum yaptım.tabii tamamen şahsi fikrim.
-
@Duesenberry bn olsam istanbulu secerdım