2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Arkadaşlar bu sayfada yazılanlara göre karar verirseniz hayalinizle oynarsınız.
Allah'a sığının ve gönlünüzden geçen şehri yazın ben şahsen öyle yapacağım yazmak istediğim iki şehir vardı buraya baktıktan sonra ister istemez stres yaşamaya başladım Yani diyeceğim o ki nasipten öte yol yok biz gerekli çalışmayı yapıp sebeblerine başvuralım.Haydi herkese başarılar. -
O değil de şimdi fark ettim, ilan "GUY" ilanı değil sanki "GAP" ilanı. Siirt ve Kilis hariç tüm iller var:)
-
@miss-smith hocam atanan adam kolay kolay bir daha bu süreci yaşamak istemez ama istisnai durumlar oluyor. Kurum genel olarak GUY olanı tekrar başka il için girmesi dolayısıyla eliyor diye biliyoruz.
-
@Antimülakat guy olupta tekrar başvuranların mülakatta azar yediklerini duydum. Ama başvurması durumunda il seçimindeki kontenjanı dolduruyor umarım böyle başvuranlar olmaz çünkü başvurmasını engellemiyor sistem.
-
Kesinlikle basvururlar hocam. öyle insanlar var. acgozlu cok.
-
sizce kurum sınavında hangi il düşük kapatır?
-
@Thomas-Malthus kurum sınavını düşünmeyin son sınavda gördük ki 82-85 arası hemen hemen her il aynı derecede zorlar. Bu kadar yüksek olamasının sebebi zaten yarıdan fazlası çıkmış diğer kısım çıkmış sorulara çok benzer soruluyor ve artık tuğrul hocanın öncü olup hazırlanan imece, adem kılıç guy çıkmış soru bankalarını oturup defalarca çözdüğünde çok rahat 80-90 alınacak bi sınav. O yüzden kurum sınavından ziyade öncelikle il kontenjanına girmek
-
@miss-smith benim puanim 86 il sorun olur mu?
-
@Thomas-Malthus 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
EKSİCİLER GELMEDEN GİT
-
@Thomas-Malthus 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
amsterdam için olabilir
-
Arkadaşlar ayıp yaptığınız ben cevap üzerine puanımı yazdım. neden eksiliyorsunuz. konuşmayı takip edin lütfen.
-
şu savaş yayınlarının denemesini alıp çözen varmı acaba? almayı düşünüyorumda tavsiye edermisiniz.
-
@Thomas-Malthus 86 almışsın en düşük neresi kapatır diyosun. Burdaki adamların çoğu sınırdan tercih yapacak ettiğin lafa bak.
-
@nitrogb kardeşim ondan önceki konuşmayı takip eder misin. bana il kontenjanına girmeye bak dedi arkadaş. ona cevap verdim.
-
Burayı takip etmekten resmen ders çalışamıyorum zaten gündüz çalışamıyorum bir tane bebeğim var saolsunİzin vermiyor neyse puanım 77.009 nereyi yazmalıyım bi türlü karar veremiyorum 77 li puanlar nereleri yazmalı okuyorum sürekli sanki 77 puan alan hiç Yok hep yüksek
-
@eyGUY bebişe öpücükler
-
Antep düşünen güçlü rakıplerım burda mı
-
82 ile adıyaman da karar kıldım gibi. Ama daha çok var tercihlere değişebilir
-
Arkadaşlar 2015 puanı 79.08 olan birinin sıralaması kaçtı acaba?
-
ıl terıhınde komısyon sunu göze alıyor mu tecrubelı arkadaşlar kendı ılını sectıgınde avantaj var mı