2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@göral 78'i görmesi çok zor bence. Ben de Afyon yazacağım ama 81-82 bandından aşağıyı göreceğini zannetmiyorum.
-
@kpssa etkinlik saatinde duyuracağız, bu akşam 21.00 civarı burda da paylaşırız
-
@wesley10 herkes katılır umarım.300 kişinin önden çekilmesinin ne demek olduğunu kavrayıp katılırlar umarım
-
@cenkk yav he he 90 dan aşağı görmez hatta
-
@cenkk kıytırık afyonun ilçesi 77 bile olabilir.
-
@elexus şırnak
-
@Obra afyona 15 20 dk mesafede merkezde yasamak isteyen rahatça gidip gelebilir yazmak isteyene dostlar
-
@oguzhan06 hocam bence de bu sefer çok hafife alınıyor.5 yıldır bu işin içindeyim.Çok sayıda kişi var puanı yüksek olan.Puan aldatıcı.Sıralamaya bakınız.
-
Spekulasyon yaparak kendi dusuk puanina sira gelmesini saglamaya calisanlara bir sozum var. bakin burda yaptiginiz yorum bir insanin hayatina sebep olabilir. Bu veballe omur boyu yasamayi goze aliyorsaniz yapin. Bu dunya ölümlü, ve ben suan bu forumda art niyetle, insanlari kandirmak icin yorum atip kisilerin kararlarini etkilemeye calisanlara hakkimi helal etmiyorum.
-
Allah rizasi icin milletin ekmegine göz dikmeyin bu size iyilik getirmez afyon 78i gormezmiş 82 kapatirmiş falan mardin şirnak cok yuksek kapatirmis yazik ben hakkimi helal etmiyorum insallah milletin hakkini yiyenlerde burda atip tutanlarda mulakati gecemediginde anlar.
-
Günaydın analiz reyizler
-
@kilici sanada günaydın kafaları sıyırmaya tam gaz devam
-
Bide kurum içi sınav aciliyomus.Acaba ben yanlış mı düşünüyorum. Onlarda bizim gibi doğal yollardan uzman olsunlar.Seçim ayağına yine her şeyi dağıtıyorlar
-
Kurum içi sınavla gelir uzmanı ve deftarlık uzmanı olunacakmış.Bu durum sınava giren binlerce işsiz gence haksızlık değil midir? Seçim kaygısına ne hale düştüler.Yazık gerçekten.
-
@lal Bu işin mantık yürüterek sonuca ulaşılamayacağını bilenler kafayı sıyırmaz onun için arada gelip buraya uyarıyorum
-
Gökhan Zan'ın dediği gibi "Boğulacaksak okyanusta boğulalım" diyip Ankara'yı yazıyorum. (boğuldu)
-
@kilici bi hesap kitabı olsa işi çözcezde yok işte naparsin
-
@eomer hocam yeni mi bu ilan?
-
Kurum içi sınav muhabettinden sonra herkesin planları degişicek sahsen ben biraz risk alarak bursa yazmayı düşünüyordum kafamda netleştirmiştim artık şimdik bu muhabetten sonra yine düşünmeye basladım bosa gecen günler devam ediyor
-
@kismetnasip 1 saat önce Naci Ağbal twitterdan yazdı.