2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@eomer bu bizi neden etkilesin ki?
-
@gokhangermen Anladıgım kadarıyla gelir uzman yard ile baslamıs olcaklar yani bizim kadrolar dolmus olcak
-
@fablo 14 mayıs'ta kazanamayanların vay haline diyorlar yani
-
Şimdi risk alma işi bitti herkes garanti gördüğü yeri yazacaktır artık. Kartlar yeniden dağıtılsın oyun bozuldu.
-
Kurum içi uzmanlık sınavı ile gelir uzmanı ve defterdarlik uzmanı alınacakmış.Yazık iktisadin isini muhasebenin m sini bilmeyenleri uzman diye alacaksın.Bu haksızlıktır.Ben iki sene alana eşşek gibi çalışıp 83.5 puan alayım.Sen sadece Türkçe matematik tarih yapıp düz memur olan adamı uzman yap.Yada temizlikciden memurluga yükselen adamı uzman yap.Yanlış anlamayın arkadaşlar kimseyi kucumsemiyorum.Ama yaklaşık yirmi bin alanda yetmiş üstü puan alan öğrenci var.Alanın 75 puanı zorluk derecesi olarak gy gk nin 85 puanına bedel.Yaa kardeşim bu adamlar zaten atanmislar.Dışarıdaki issizleri alsaniza.45 50 yaşındaki adamı uzman yapsan ne olacak.Madem eksik var.Kpssden sonra da al 1500 gelir uzmanı 1000 duy. Ben şunu anladimO zaman bu 2017 kpss den Guy Duy alımı zor.Bi etkinlik yapıp bunu dile getirmemiz lazım.
-
Insanlari galeyana getirmeyin arkadaşlar bu sinavla kurumdaki memurlar gelir uzmani olacak gelir uzman yardımcısı değil.elindeki memur kadrosunu verip uzman kadrosu alacak bizim sınavları alimlari etkilemez.Ama bu ne kadar da bizi etkilemese de hak değil haksiz kazanc sağlayacaklar en son kurum ici sinavinda kpss 49 dan 50 alma sarti vardi bakalim yenisine ne koyacaklar
-
@gokhangermen hocam düz memur adamla aynı itibarı gördüğün hatta senden üst tutulduğu bir kurumda çalışmak ister misin? Sen iktisat hukuk maliye çözmüşsün adam tarih coğrafya türkçe.Millete sonra niye kurumda durmuyorlar diye hayıflanıyorlar.Düz memuru aynı özlük hakkına kavuşturursan durmaz millet tabi.
-
Ayrıca bu durum tercih olayı ile ilgisi yok arkadaşlar. Tamamıyla kurum içi yetkinlikle alakalı.Tepkimiz bunun için.
-
Bu millet her önüne gelene ndn eksi atıyor.
-
@Hannibal Ne galeyani diyorsun sen kardeşim.Trol misin yoksa bizim gibi iibfli misin? Kendi ağzınla diyorsun p49 dan 50 alan uzman olacak.Benim p49 um 81 kusurat daha bi yere basvuramadim.Ben kimseyi galeyana getirmiyorum.Lafını bil de konus.Siyasi ağızla konuşma.öğrenci ağzıyla konuş.SIMDI SANA SORUYORUM.2017 KPSS YE GIRENLERE ETKI ETMEZ MI.Ya öğrenci ağzıyla konuş yada sus.
-
@konyalı 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
Şimdi risk alma işi bitti herkes garanti gördüğü yeri yazacaktır artık. Kartlar yeniden dağıtılsın oyun bozuldu.
Hocam o kartlar ortadoğuda dağıtılmıyor muydu ben öyle biliyorum
-
@gokhangermen Biraz öyle oldu sanki
-
@kilici bi de maliye de oluyormuş
-
Kurumun çalıştırdığı eleman sayısı artmayacak. Alımlara etkisi sıfır. Yine alımlar devam eder aynı seviyede. Guy olanların bir çoğu tekrar atanıp gidiyor zaten.
-
Arkadaşlar gönlünüz rahat olsun. Eksi atanların da yine canı saolsun. Bn imzamı atıyorum buraya geçmiş yılların kıyaslaması ile bunu söylüyorum. 3 il 74 puan ile. 5 il 75 ile. 10 il 76 ile. 7 ile 77 puan ile. 2 il 78 puan ile. 2 il 79 puan ile. 2 ile 80 puan ile. Ve son olarak tek il kaldı o da 82 puan ile Ankara.
-
Kurum içi uzmanlık sınavı Guy ları etkilemez diye düşünüyorum. Çünki uzman olduktan sonra emekli olanlarda olacaktır.
-
@Obra senin o kıytırık dediğin Afyon'un nüfusu 700 bini geçti.1-2 yıl içinde büyükşehir olacak belki de. Çevre illeri hesaba katmadan sadece Afyon'da yaşayanlar düşünse yine 82'nin altına düşmez. Ayrıca Eskişehir Denizli Uşak Kütahya Isparta 'da yaşayanlar için de bir tercih olabilir.
-
@ErtuğrulBey76 oncelikle edebini takın.Ben bu durumun adaletli ve hak olduğunu savunmuyorum bile 50 puani da komik buluyorum zaten ama 2016 kpss ye bir cogu girmemistir diye soyledim. Ikincisi 2017 kpss ye girenlere etki yapmıyor bak kadro tahsisi durumu bu ornek veriyorum maliye 1000 memur kadrosunu gönderiyor 1000 uzman kadrosu alıyor senin elindeki kadroyu almıyor o yüzden ilerideki sinavlara hic bir etki yapmayacak gecmiste 12000 bin kişi böyle uzman oldu o senelere bak yine aciktan guy aldilar yine alacaklar. Adam akıllı okumadan bilmeden insanlara terbiyesizce ithamlarda bulunma önce bi bak araştır sorgula sonra konuş.
-
Kesinlikle kurumiçi sınavı desteklemiyorum. Uzman olacaklar Düz KPSS b den atanan bile degil. Zamanın da kuruma tesadüfen girmiş lise mezunları. Asla küçümseme degil. Ancak haksızlık var.. Bu devlet seni Sınavsız eziyetsiz memur yapmış. İnsanoğlu işte tatminsiz.
-
@Hannibal sınırını aşma.Adam akıllı mesajlar yaz.Bide hala bana Maliye bakanlığını savunuyor.Yok 1000 kadro veriyorlar bu bizi etkilemez.Nerden biliyon etkilemez.Garanti veriyormusun.Sana ne dedim öğrenci ağzıyla konuş dedim.Sen hala bürokrat ağzıyla konuşuyorsun.Düne kadar maliye bakanı demiyormuydu alım yok tasarruf yapıyoruz.Hiç birsey garanti değil.Yok bizi etkilemez de deme.Neyse seninle daha fazla muhattab olmak istemiyorum.