2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@Nameless Bence önce kpss çalış kpssden sonra guy kolay gelir guydan sonra ise kpss zor gelir
-
@ShankS çok tşkr ederim ben de guy sorularına yüzeysel göz attığımda rahat gözüküyordu ama cevapları çok sıkıntılı diye duyunca emin olamadım sonraya mı bırakıyım diye sona bırakmak dediğiniz gibi daha rahat olacak gibi..
-
İyuk için not var mı kankalar çok uzun olmayan monopole baktım hakimlik var kpss yok(niye bu başlığa yazdım bende bilmiyorum ,cevap veren olursa sağolsun ,çok bakılan başlık biri görür heralde)..saygılar
-
Ya bu guyda ne cok yalnis soru var yaa arkadaslar tellalin temsilin yetkisi var mi yok mu
-
Basvuru yapmis arkadaslar cikti almamiza gerek yok dimi degismedi
-
@msaka. Yok . Temsil yetkisi olmayan tek o
-
@hobbes bence de yok ama sinavda var kabul etmis kurum oyle sacma ve yalnis sorular var ki
-
@ShankS gk gy ne yapıosunuz arkadaslar bende eksik cok
-
@tuuba42 max. 2 tarih olacağından; kongrelere, Atatürk ve cumhuriyet dönemine, kurtuluş savaşı, 1. 2. inönü, büyük taarruz gibi savaşlara hakim olmanız yeterli.
-
Marmara da Kocaeli sürpriz il olarak düşük kapatır
-
@Atauni25 ben de bu gün harita analizi yaptm inan ki süpriz il olarak ilk söylediğim kocaeli oldu açıkçası düşük kapatacak bence de sağ da sakarya düzce solda istanbul tekirdağ aşağıda bursa dağılım süper yani arada kocaeli güzel kaynayacak bence..
-
@Nameless belkide kocaeli istanbuldan maddiyat açısından kaçanların adresi olabilir
-
@sssld aslında güzel yaklaşım ama 80 altı arkadaşlar 850 alim dururken bence çok riske girmek istemezler istanbula yönelirler evet 80 üstü arkadaşlar kendini garantiye almak isteyenler yönelirse kocaeli tekirdağ arasında dağılabilir ama bence yine düşük kapatacak diye düşünüyorum tabi öngörü tamamen
-
Dostlar sistemden çıkış yapmanız gerekli diye bir uyarı alıyorum giremedim bi türlü bilgisi olan var mı ?
-
@Nameless sence kocaeli ve tekirdağ 78 görürmü taban
-
Arkadaşlar merhaba,az önce başvuru sayfamda gerekli alanları doldururken internetim gitti ve kapamak zorunda kaldım sayfayı şimdi de girerken "Sistemden çıkış yapmanız gerekli" diyor ne yapmam gerekli defaatle deniyorum aynı şeyi diyor sinir oldum
-
o degilde kurum sinavinda 80 kurtarirmi her il icin olmasada 2015den bu yana ders calismiyom herseyi yukleymedim henuz
-
@sssld tamamen benim fikrim mesela iki arkadaşım var 79 80 civarında puanları bence ankara dışında her yer gelir ama onları ikna edemedim istanbul yazmak istediler istemeyerek olsa da garantiye almak için kendilerini ondan 80 altı arkadaşlarin cogu istanbula yönelir dedim ama eminim ki kurum sınavindan en yüksek kapatacaklardan biri istanbul olacağına eminim şöyle ki puanım 80 üstü olsa ben sakarya sapanca yanda bursa aşağıda dururken çok kocaeliye yönelmezdim tabi adamın memleketidir puanı yüksektir onlar istisna her ilde olacaktır onu saymıyorum kısacası bana göre kocaeli diğer illere nazaran düşük kapatacak çünkü etrafında güzel alımlı iller çok misal artvin ve rize de yüksek kapatacak diye düşünüyorum çünkü karadenizde cok il açılmamış sanırım neye göre tahminimi anlatabildim
-
@Nameless çok güzel anlattınız. Çok teşekkür ederim uzunn uzun üşenmeyip açıklamada bulundunuz. Tekirdağ yorumunuz nedir ¿
-
arkadaşlar merhaba daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum. Guy denemesi pdf var mı? birde guy çıkmış sorularını deneme şeklinde çözmek istiyorum cvpları olmadan.sitelerde bulamadım.yardımcı olur musunuz