2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@kilici yenile yenile yenmeyi de ögrenicez insallahh güzel haberler alacagimiz bir gun olur olmazsa da kpss ye kadar tam gaz devam
-
ankete katılın bari memnun olmadığımızı görsünlerr
-
@miss-smith arkadaş bizde ders çalışıyoruz. benim hesap açık oldğndan arada saçmalamaya çalışıyo böyle.
-
Günaydınn. Umarım bugün hepimiz mutlu bir haber alırız
-
Uyku denen bişey kalmadı yarım yamalak uyuyorum . Bekle bekle herşeyi bekle umudu olmadan bile insan beklio işte ..
-
sabır sınamaya şimdiden başlıyorlar demek ki... düzgün plan yapsalar 1 ay önceden öğrenebileceğimiz listeleri sınava on gün kalmış hala öğrenemedik... bugün hakedenlerimize güzel bir gün olur inşallah...
-
Yeter be vallahi billahi yeter aglasam acım cikmaz yeter..nedir bu ya nedir Allah askina biz senelerimizi veriyoruz senelerimizi tüm arkadaslarim duzenini kurdu evlendi colugu cocugu var bizde hala yazili sinava girmeye hak kazanacakmiyiz diye bekliyoruz ben kac sene emek verdim be hala hic bir sey belli degil hak degilmi bu vebal degilmi actin bir sinav onceden ilan etki insanlar ona gore plan yapsin calissin bizimlemi egleniyosunuz keyfinizi yerine getirdikmi simdi ben yada burdakiler 0 bilmem kac puanla bir puanlar 2 puanla sinava giremiycez belkide yeter vallahi yeter yoruldum artik ya daha bu sinav bile degil sadece liste su geldigimiz hale strese bak acinacak haldeyiz ya
-
Dostlar biraz daha sabır inş hepimizi hayırlı haberler alacaz ama bizler ne sınav sonucu bekliyorz ne de mülakat, bu daha sürecin başlangıcı mutlu haber için daha biraz dhaa bekleyecez. ama şunuda demek isterim ki ben buradaki arkadaşlığı,sohbeti, dönen muhabbetleri çok seviyorum, düne kadar sohbetlere az katılıyordum, dün çok konuştum ve standartımın en az 2-2.5 saat altında ders çalıştım, sınava 11 gün kala bu durumda aklımızda olsun dostlar.
-
@atibareis belirsizlk belirsizlk bekle bekle küsüratla kaçıran çok insan olacak on gün sonra sınav var hala açıklasakmı napsak diye bekliolar tabi hava hoş. Ben yoluma bakamıorum çünkü puanım garanti bir puan değilki nasip deyip geçioruz elimizden bişey gelmio sanki mülakatı beklioz altı üstü sınava girip girmeyecgmz belli olacak bunun için bile bekliorz . Masa başında oturmaktan ne saç kaldı ne kaş kaldı bel agrısı boyun agrısı rüyalarmda bile soru çözüodum şu sıralar biraz gezdm tozdumda açıldım kendinizi çok odaya kapatmayın kader arkdşlrm ben az kalsın kafayı yiycektmde toparladm çok soyutladm kendimi bir ara
-
Şehirlerin kaçla kapattığını, başvurular bittikten bir saat sonra hemen açıklayabilirler o imkan var onlarda ama sanki çok Zaman varmış gibi sınav giriş yerleriyle beraber açıklamaya çalışıyorlar.
Bugün açıklanır artık sabır...
-
Arkadaşlar, insanın yaşı ilerledikçe öğrendiği en büyük erdem SABIR. Sabrınızın bu kadar zorlanması ise SABIR TAŞINI ÇATLATMAK istenmesi durumu. Bir ülkenin gençleri bu kadar dinamik ve istekli iken, onları binbir türlü engelle karşılaştırmak nedendir bilinmez. Bilinse de çözülmez. Merkezi yerleştirme ile atama yapılan yerlerde, son yıllarda tek tek mülakat ile alım sınavına dönüyor, döndürülur. Üzülüyorum gerçekten, sınava az bir sürenin kaldığı şu günlerde nasıl olsa 10 gün kalasiya kadar vaktimiz var rahatlığı nedir? Anlamak gerçekten güç:(
-
@Antimülakat hocam inandığım tek bi adalet vardır oda Allah"ın adaleti, bugün feto"nun üzerinde nasıl tecelliği ettiğini görüyoruz, ben şahsım adıma hakkımı helal etmiyorum Allah çıkartsın, onlarda görsün böyle beklemenin ne olduğunu.
-
Gecen sene 1 ay kala aciklamislar ya bzim sucumiz ne
-
10 gün muhabbetinden dolayı bugün açıklamak zorunda değiller mi yoksa yarın mı son günleri
-
@alperen-turkuaz açıklanabilir hocam ama rahat davranma konusunda pek fazla taviz verilmiyor maalesef.
-
Arkadaşlar Günaydın.Heyecanınızı anlıyorum.Ama nacizane bir tavsiye de bulunmak istiyorum.Bizim görevimiz ne zaman açıklanacağı veya kaçla kapatacağını beklemek değil , her an sınava hazır olmaktır.Puanı kritik olan arkadaşları çok daha iyi anlıyorum ama 15 gün sonra Kpss A sınavı olduğunu düşünürsek tekrar kritik bir puanla daha yüzleşmemizin sonuçları daha ağır olabilir.Listeler elbet açıklanacak ama vakit son raddeye kadar derslere asılma vaktidir.Bu guy sınavı olur kpss olur.Farketmez.Hepimizin Allah yar ve yardımcısı olsun.
-
2016 KPSS mağdurları olarak tarihe geçeceğimiz kesin. İmtihan üstüne imtihanlar yaşadık ve yaşamaya da devam ediyoruz. Çok sevdiğim bir söz var: ''Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur.'' diye. İnşallah güzelliklere kavuşmamız yakındır. Birgün, gülümseyerek anlatmak, hakkımızla geldik biz konuma, çok mücadeleler verdik, demek nasip olsun inşallah.
-
Merhaba arkadaşlar,
Kasım ayı gibi tekrar alım olabilir bilg.
-
@wagner ondan şüphemiz yok kardeş..şu an burda bulunanların hepsi şu listenin açıklanmasını ve girip girmeyeceğini artık bilmek istiyor..önümüzdeki sınavları düşünen olduğunu zannetmiyorum....
-
Şimdi bazı arkadaşlarımız şunu söyleyebilir: Ya çalışılıyorsa ne oluyor sanki, en kötü ihtimalle KPSS'ye hazırlık olur. Arkadaşlar, zamanın bu kadar değerli olduğu üniversite egitimi sonrası, kimse bir başkasının değil 1 senesi için karar vermek, bir saati için bile ahkam kesemez. Belki bir kişi de olsa, guy sınavına girmeye puanı yetmez ise, herşeyi bırakacak biliyor muyuz bu kişinin kpss çalışmasına devam edeceğini. Bu halde, neden bu kişinin hayatı ile ilgili ahkam keserek, en kötü ihtimalle kpss'ye çalışmış olursun yorumunda bulunuyoruz. Lütfen! Kurumlarda yaşanan gecikmelerin, insanlardan çalınan zamanlar olduğunu unutmayalım.