2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@tanısangülersin valla bilmiyorum orasini ama farkindalarmis buda iyi bir sey .d
-
@drottinea Valla bana o kadar kibar davranmadı helal olsun
-
@kardinalist hocam sen dün de arayıp sert konuşmuştun galiba bugün de aramışsın fırça atmışsın yine listede ismini bulursun umarım
-
@drottin sanirim herkes cok fazla ariyo ben ilk defa merakimdan aradim sansli gunumdeymisim azar yemedim
-
Arkadaşlar ben biliyorum iyilik yapma derdindesiniz Allahta razı olsun sizlerden ; ama birde ters tarafından düşünün suç sizde değil gene de ama şimdi gönderide demişsin ya iyi niyetli dostum bugün mesai saati içinde açıklanması muhtemel diye sen aslında iyi niyetle dedin ama bugün için onu okuyan herkesi şu saatle 17:30 arası bi zombiye dönüştürdün yani sen dönüştürmedin de vesile oldun diyelim. Arkadaşlar sanki son gün son saat açıklanacakmış gibi hiç umursamadan davranın. Başvuruların bittiği gece gibe gidip ışığı yanıyomu diye bakan oldu haber geldi ışığı yanıyo diye insanlar saat 2 buçuk belki 3 e kadar uyumadı. Sınav ilanı da cumartesi gelmişti zaten canım cumartesi pazar kesin açıklayacaklar denildi insanlar hafta sonu yemek yiyemez oldu. İşçi bayramı ama sınav sonucuyla alakası yok denildi insanlar bilgisayar başında gib sitesine mahkum oldu. Zaten en kötü yarın gece açıklanacak artık bırakın boşverin hakkınızı haram edip çözün bi deneme veya geçen yılın guy sorularından birini. Allah yardımcımız olsun.
-
@casanova*** bende biraz önce tam olarak bunu demek istemiştim.
-
@casanova*** ben gercekten eger arkadaslari beklentiye soktuysam cok ozur dilerim sadece soylenileni aktardim normalde boyle net bir bilgi vermedikleri icin yardimci olur diye yazdim kusura bakmayin arkadaslar
-
@drottinea hocam senin iyi niyetinden şüphem olmadığını yazdım zaten Allah razı olsun aramışsım burda da insanlar birşeyler bekliyor diyerekten düşünceyle paylaşmışsın. Ama bak hayrında şerrinde nerden gelceğini bilemeyiz ya belki bel bağlayanı olur şu dediğine, belki tüm gün gib sitesi başında bekleyeni olur. Olurda bugün de açıklanmazsa onun da bu gününe yazık olur o yüzden uzak duralım dedim sana lafım yok yanlış anlama.
-
@casanova*** Sizde haklisiniz herkese iyi calismalar
-
@kilici valla dün ki saçma şeyi yapan arkadaş sağolsun beni çok sinirlendirdi onun sınırını atmaya çalışıyorum ustumden ama dun arayip kızan ben değildim. Dün o liste muhabbetini sorup panik olan arkadaşım
-
Taban puanlar açıklandığı vakit, lütfen sadece ders çalışın. Mülakat sürecinde burada buluşalım. Bakıyorum burada yatanlar var, gece üstünü örtüklerim var. Yeter arkadaş, benim 1 yaşında oğlum var, biraz da ona vakit ayırmalıyım.
-
@Antimülakat kurumlarda yaşanan gecikmelerden kasıt bu sonuçların açıklanmasıysa bir gecikme yok. İnsanlar çok tezcanlı. Gib bence bu konuda ösym'den bile iyi çalışıyor. En geç 10 gün kala açıklanır diyorsa buna göre hazırlanmamak kişinin sorumluluğu. Sakin kalmak lazım.
-
Evet süreç sıkıntılı beklemek sabır etmek zor ama biraz daha sabır . Şu an uygun organ bekleyen yasitlarimiz var hatta bizden daha küçük kardeşlerimiz var. Dertlerine deva bekleyenler var. Bu bizimki dert değil başka dertlere bakarak.
-
Aradım liste elimin altında yalan diyemem dedi çalışma bitince aciicakmis yalvardım Batman'ın söylemedi ;(
-
@siyasetbilimci işte içimi kırpıstıran gönderi
-
Bu yıl KPSS sürecini yaşayan İ.İ.B.F. öğrencilerini kanser ettiler ya hu...
Sabır çekmeketen sabır taşına döndük -
tamam bugün kesin o zaman. yalnız şunu söylemek zorundayım ki telefondaki kişilerle konuşurken lütfen onların da bir emir aldığı amirleri olduğunu unutmayalım arkadaşlar..ha yetkili kişilerin bu kadar rahat davranmalarının sebebini ise ben bizim geçtiğimiz yollardan geçmeyip, zamanında bu ünvanları çok kolay şekilde kazanmalarına bağlıyorum..inşallah bu zorlukları bilen bizler ileride makam mevkii sahibi olduğumuzda geldiğimiz yeri unutmayız..
Allah az verip aratmasın, çok verip şaşırtmasın -
Aradım şuan elimde listeler arasında geçiş yapıyorum, tek tek kaçla kapattığına tekrar bakıyorum çok merak ediyorsun değil mi hahaha deyip kapattı
-
@kilici şaka mı
-
@miss-smith tabiki şaka