2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@emrahh3453 :))))) yahu hocam sanki her beklediğimiz oluyor gibi "şüphemiz yok" demişsin
-
Umarım bizler birgün bugün bizi bekletenlerin yerinde oldugumuzda birilerinin böyle beklediğini unutmayız.
-
Arkadaşlar guy konusunda ismi bilinir hocayı tanımam etmem, hiçbir anketine katılmadım. Bu süreçte iibf'lilere faydası olduğunu, geçmiş dönemde yerinde söylemler de bulunduğunu duymuştum. Ama şu gemi yorumu şu süreçte hiçbir alakam olmamasına rağmen, beni bile rahatsız etti. Sakın yaptığımın bir karalama kampanyası olduğunu falan düşünmeyin. Bir kişinin varsa bir duyumu şöyle bir duyum var arkadaşlar, bugün değil ama yarın açıklanabilirmiş der. Böyle bir ima üzerinden ne olduğu tam olarak anlaşılmayan bir ifade beklentiyi arttırıyor. Bunlara bence gerek yok!
-
@Antimülakat çok basit birsey soyledi bence. Bugün bende sizin gibi gelecegini bekliyordum bu saatten sonra gelmez yarin ola hayrola gibi bir ifade bu..
-
Şerefsizim sanki içimden yarın gece 23:59 da açıklanacakmış gibi geçiyor, çünkü acaba nasıl eleyebilirim nasıl kanser olurlar nasıl daha fazla kendime beddua ettirip sövdürebilirim diye düşünüyolar herhalde bu saate kadar açıklamadıklarına göre bunun başka bi izahını kafamda kuruyorum kuruyorun bulamıyorum bu kadar zor olmamalı yani. Adaletin geç geleni zulümdür ilan verdin, kpssden bir hafta öncesine sınav koydun, sistemi değiştirmeyip gene insanları kumar oynamaya, göle maya çalmaya, rulet masasında tek mermiyle hayatta kalmaya zorladın. Belediyelerde ki istihdama bir bakın, açıktan alınan işçilere bir bakın yeminle geçen kahvede adamın biri ne iş yapıyon diye sordu dondum kaldım mezunum dedim, ne mezunusun dedi iibf dedim onda iş yokmuş herkes öyle diyo dedi. Doğru demişler abi sen ne iş yapıyon dedim, ben utanıyom sizleri görünce ben ilkokul mezunuyum karayollarında işçiyim 3700 ham 800 de ikramiyeyle 4500 maaş alıyom dedi ya eve gidene kadar ciğerim parçalandı parçalandı adama japonyayı burdurun köyü sanıyo öyle bi adam işte. Böyle bir saçmalık uganda da varmı ki acaba kaymakamın lisans mezunu sınavla alındığı yerde vali ilkokul mezunu olsun, gelir uzmanının 5 tane sınavdan çıkıp memur olduğu yerde milletvekili asalak olsun. Yazık bu memleketin genç potansiyeline yazık çoğu avrupa ülkesinde bu potansiyel yok onlar mumla ararken biz kıymetini bilemiyoruz böyle kanser olsunlar elimizden ne gelir başka nasıl öldürmeyip süründürebiliriz diye sanki zorla uğraşıyorlar yaa.
-
Gemili felan yazınca havalı oluyor ondan öyle yazıyorlar
-
Arkadaşlar az önce aradım bugün ya da en geç yarın açıklanacak sınava girmeye hak kazananlar dediler
-
@theown yarın olma ihtimali de var yanı yok artık
-
İnsanı deli ederler biz gerizekalimiyiz zaten en gec yarın açıklanacak son günü sayma 10 gun kaldı sınava ya 10 çok muz zordu cuma aksami iller bu puanla kapattı sınav giriş yerleri sonra açıklanacak demeleri 1 saati almazdi ya bu iibf kapatılsın arkadaşım çok mu zor kapat gitsin işte madem gereksiz madem yarım milyon mezun işsiz var kapatın
-
Evet maalesefsoylediklerinizde çok haklısınız ama çalışmaya odaklanalim arkadaşlar bu da bir taktik bence
-
illa son güne kadar bekletecekler :@
-
duyum alan var mı içerden?
-
Ben de aradım bugün ya da yarın dediler kesin bilgi veremez misiniz dedim kesin bilgi bu diye tersledi Baya kesin bi bilgi ama sağolsun..
-
@Antimülakat Aslında tuğrul hocayı takip etsen,onun üslubunun böyle olduğunu bilirdin kardeşim. yani rahatsız etmezdi ayrıca anket işlerinden artık uzak bir isimdir kendisi.. Yanlış anlama onu savunmuyorum,ama şu imeceye el atması bile hakkını yerde bırakmamam için yeterli..
-
Arkadaşlar işletme iktisadına nerden çalışabilirim?
-
Arkadaslar bende simdi aradim cok iyi niyetli bi kisiyle konustugumu dusunuyorum yarina birakmak istemediklerini haklarinda internette yazilanlari gorduklerini ve bunun bilerek yapmadiklarini titizlikle son defa ustunden gecildigini ve durumumuzun farkinda olduklarini soyledi. Mesai saatleri icinde mi aciklanir sorusuna kuvvetle muhtemel dedi insallah bugun acikliyorlar yani hakkimizda hayirlisi simdiden hepimizin Allah yardimcisi olsun
-
Sanki alım sürecin çok şefaf gibi .... Bide çok kıymetli başvurularımızı özenle tek tek sıralıyorsun el yazısı ile liste çıkarıyorsun demi. Bir işin yapılması için en fazla şu kadar gün veriliyor diye her işi son gün mü açıklayacaksın. Birde sınav 10 gün kalmışken. Bunun başında hangi memur var hangi amir var idare neden yavaş işliyor bu yavaş işleyişten bakanımızın haberi var mı ?
-
Şimdi aradım biraz tartışmalı başladı konuşma bilmiyorum ne zaman açıklanacak deyince nasıl bilmiyorsunuz sonuçta listeleri elinizle hazirlamiyorsunuz dedim. Bu kadar uzun sürmesi anormal dedim. O da tekrar kontrol ediyoruz bugün içinde açıklamaya çalışacağız dedi
-
@drottinea baya internette falan takılıyolar o zaman :dd
-
@Antimülakat O yazıyı ben yazdım kendisini ben de tanımam ama takip ediyorum. En azından iibflilerden çok uğraşıyor bazı şeyler için. Bir arkadaşımdan duydum desem daha mı az umutlanacak insanlar.