2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Antalya napmış öyle acaba??
-
İstanbul geldi hamdolsun (80,00187). Ankara 79 küsürle kapatmış ağlasam bi dert ağlamasam bi dert
-
79.3 le acikta kaldim saka gibi valla.
-
ankara şampiyonlar ligi diyenler kulağınızı çınlatıyorum şimdi
-
0.1 ile kaçırdım nasip değilmiş. Sonraki sınavlarda görüşmek üzere hoşçakalın:)
-
Arkadaşlar önümüzde KPSS var sakin moral bozmayin inadına daha çok çalışıp sıralama riskine bir daha girmeyin. Lütfen üzülmeyin..
-
Ankara ve İzmir i abartarak milletin korkmasına ve kaçmasına vesile olan her kim varsa hakkım haram olsun. Bu arada sınırdan kaçıran arkadaşlar geçmiş olsun
-
ankara şampiyonlar ligi olur dediler ama konya onu geçmiş
-
@bezgin38 zamanında antalya şampiyonlar ligi olacak yazdığım için 85 puanla insanlar şampiyonlar ligi ilan ediyolar diye dalga geçenler ne yapıyor acaba??
-
Hakketen şok edici bir sonuç artık ders başı
-
81.6 ile s. Urfa
-
Kocaeli yı yazmayı düşünürken Tekirdağ'a dönmüştüm. Harika karar vermişim valla. 0.25 puanla Tekirdağ'a giriş hakkı kazandım. O değil de ben izmiri Sampiyonlar ligi beklerken 79.8 ile kapattı. Orayı yazsam 0.1 le giremezdim ama beklediğimden dusuk kapattı.
-
Puan zirve yapmış, elvade 2017 guy grubu. İnş emek veren herkes kazanır
-
@kilici 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@O'connor Tam tersine çok kişinin sınava girmesi daha adaletli ama şehir tercihi mülakattan sonra olması lazım. Tercih sistemi adaletsiz.
Peki kpss den 90 alan ne yapsin
-
Valla mı açıklandı göremiyom ben
-
@gizem7 antalya geçen alımda düşük kapattı oraya yüklendiler ama ankara dan bilerek uzaklaştırdılar insanları isteme istemeye istanbul tercih ettim hakkım kalsın onlarda
-
Çok şükür listedeyim ama nedense bi buruk yaşadım sevincimi facebooktaki yorumları görünce. Adam 82 ile giremiyor ya var mı böyle bişey bundan sonraki ilk alımda kaldırılması lazım artık bu sistemin. Vmy olabilceğin puana guy olamıyosun yazık.
-
Sınırda kaçıran arkadaslar üzülmesin daha önce ben 0.1 le ve 0.8 le iki defa sıralamaya girememiştim valla çok zor bir durum
-
Arkadaşlar listeye giren içinde giremeyen içinde hayırlı olsun sonuçlar. Kpss'ye bu kadar az kalmışken bence kimse ümitsizliğe kapılıp derse ara vermesin. Nacizane tavsiyedir. Kolay gele
-
Düzceyi SABOTE eden şahıs iki cihanda elim yakanda allah sana hak ettiğini versin !!!