2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@aylin nerde açıklandı
-
-
-
Selamin aleykum dostlar. Sinava girecek dostlara basarilar diliyorum. Giremeyen dostlar ise KPSS ye tum gucleriyle asilsinlar. Ve bundan sonraki propagandamiz tamamen sinav sisteminin degistirilmesi uzerine olmali. Bu yonde istisarelerde bulunalim artik. Bu sistemle olmaz yurumez bu is.
Allah hepinizin yar ve yardimcisi olsun.
-
-
Konya ankaradan yuksek kapatmis şampiyonlar ligi ankara mi konya mi
-
-
Geçmiş olsun Bursa ve Antalya yüksek olduğu iÇin söylemek istemedim. Çok üzücü durum
-
Tekirdağ 79.4 ile kapattı. 0.03 puanla girdim şükür : )
-
@aylin gib duyurular bölümü
-
en düşük 76, bir de yok iller 80 üzeri kapatmaz diyorlardı pek sevgili hocalarımız
-
Istanbul dan kaçmışlar
-
Allah'a çok şükür İstanbul geldi 76,48 ile
-
En düşük kapatan yer istanbul yanlış görmediysem. Bursa ve Antalya yazıp giremeyenlere üzülüyorum ciddi anlamda. Bu gibin ayıbı. Tek tercih olunca düşük puanlıyı koruyorsun.
-
@cnrkp Ben konyayı tercih ettim gerçekten de kimse konyayı düşünmedi konusu pek geçmedi gibi
-
@btl06 puan ne
-
Sistemdeki adalete bak 82 puan almış biri sınava giremiyor
-
@brkmrv 82.7
-
Duzce yazmasaydim tekirdag yazicaktim, istanbulu elemistim. Bi tek o olabiliyormus. Maras annemin memleketti orayida yazsaydim olmuyormus. Suan uzulmedim Ne bileyim bir kdk uzmani,idari hakim vs olcak birisinin guya giremedigi icin uzulmesi cok sacma (o kisi ben oluyorum yani:p)
Girebilen herkese hayirli olsun arkadaslar
-
Dünya bu, yalan dünyadır,
Süleymandan Nuhtan kalan dünyadır,
Oğul verip derde salan dünyadır,
Her kime ne verdiyse elbet geri almıştır,
Eflatundan geriye kuru bi ad kalmıştır...Bu yalan dünyada hepimizin oğul verip derde salan hayalleri vardı, kimimiz atanırsa evlenecek, kimimiz yeni bir hayat kurcak, kimimiz ise muhtaçlığından kurtulcaktı. Kazananların gönlüne göre olsun, kaybedenlerden biri olarak üzülmek yok, yese kapılmak yok, daha fazla çalışalım, daha fazla hayal kuralım, daha çok isteyelim, daha çok secde edelim. Elbet her zorlukla beraber bir kolaylık vardır diyor ayette. Listeye giren arkadaşlara başarılar, biz kaybedenler kulubü kazanamasak da rahatlayalım artık rahat rahat kpss ye çalışabiliriz. Bir daha ki sınav zamanı inşallah spekülatifler gene ortaya çıkmaz ; bu sayede bir yere gelenler unutmasın ki her kime ne verildiyse elbet geri alınır. Yazık Antalya'ya Bursa'ya Kocaeli'ne Konya'ya Düzce'ye yazık birde Ankara'ya bakın. Kazandım diyen sevinmesin, kaybettim diyen üzülmesin var olana da yok olana da elhamdülillah diyebilene daha iyisini nasip etsin rabbim...