2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@Depopersoneli hahaha diyorum başka bişey demiyorum istanbul kaçla kapatırsa kapatsın 80 üstünü görecek 1-2 ilden fazla olmaz ne meraklısınız atmasyon yapmaya ya
-
@ukraynali nerden biliyorsunuz acaba az calistiklarini. Kimin lehine kimin aleyhine yakinda gorceksin rahat ol sen dersine odaklan.
-
kesinlikle katılıyorum kardeş... resmen başvurudan ziyade iddiada sistem oynar gibi taktikler üretiyoruz o buraya başvurur bu buraya başvurmaz diye... o yüzden elenip listeye girememek de insanın canını epeyce bir sıkıyor...inşallah burda emek veren arkadaşlarımdan hiçbiri bu şanssızlığı yaşamaz...
-
Adalet biz iibflilere göre değil.Kütüphanede tıpçılar var.Tusa hazırlanıyolar.Kazandıkları vakit belki sevinçten uçacaklar.Çünkü doktorluk toplumumuzda her zman kabul gören bi meslek.Kazancakları parayı zaten guy maaşıyla kıyaslamıyorum bile.Onlar tercihini tıptan yana kullandı bizler okul bitince mesleğimiz olmaycağını bildiğimzi için kamuda yükselmeyi tercih ettik.2000 kişilik hakkımız olan ilanda bile neler yaşadık.Sende sayıştay denetçisi kaymakam ol diyenler üşüşmeden başıma bn isyan edeyimde gerisi boş...
-
@guyguy haklısın hocam antibiyotik yazıp ayda 8 bin tl almak vardı şimdi
-
Burdan konu öğretmenlere bağlanacak gibi duruyor yine
-
@casanova*** teşekkür ederim baktım aldım oradakileri zaten ama belki daha kısa not tutan arkadaşlar vardır diye düşünmüştüm. Az kaldı sınava en azından hap bilgilerle girerim diye düşündüm.
-
@Grimmjow ankara izmir bursayı saymadan söyledim. Sadece iki durum olursa diye
-
@atiba ben sizi anlıyorum sorun değil.ben zaten ilk yazarken tepki olarak yazmıyorum demiştim.kesin bilgi diye mi sordum sizde değil dediniz konu kapandı.diğer arkadaşlarda ortam gergin olduğu için kesinmiş gbi yazmayın diyorlar.lütfen tartışma çıkmasın.
-
@ekonomistt1 valla onun için sürelere bakacaksınız artık başka türlü yapılacak birşey yok gibi. Rica ederim iyi çalışmalar
-
14 mayıs öğleden sonra belkide çoğumuz iyice pes edecek.Her şeye rağmen pes etmeyeceğiz.İibfli hep umutlu olmalı.İmeceymiş taktik ben burda bile aynı düşünmüyorum.İmece ile bu guy sınavı nasıl kazanılcak.Açıklmalar doyurucu gelmiyo.Guy sınavında bile şans önemli olcak.
-
guyguy amacın ne?
-
@ekonomistt1 hocam sen ne notu istiyon kısa
-
@atiba önemli değil olabiliyor böyle zaten sakin kalıp her an açıklandı mı dememek en mantıklısı.
-
Hayırlısı olsun lafını kullananlar arasında 20-25 yaş arası mezun yada üniversite okuyan kişiler arasında oranlama yapsak iibf 1.olur.Üniversitede iibfli akademisyenler bizim neler çektiğimizi bimde kasiyerlikten lcwda reyon görevlisi veyahutta güvenlik görevlisi olduğumuzu duysalar o cüppeleri takarken belki yüz kere daha düşünürler.İİBF ye acilen çözüm alınmalı.
-
@ddguy ticaret icra iflas hocam
-
@guyguy haklısın asgari ücretle depo çalşıyorum. Adamlar 10 gün kalmış insaların ders çalışma zamanını heba ediyorlar
-
@aliveli adamlar ilkokuldan üniversite ve uzmanlığını alana kadar okuyor.düzenli çalışıyor ömürlerinden ömür gidiyor.Ben marmara iibf mezunu olduğum halde yinede çokta sıkılmadan bitirdim okulu.Tıpçıları bi antibiyotik yazıp 8 bin maaş alıyolar diyerek küçümsemek doğru değil.Eğer doğru düzgün küçüklükte bilinçli olunabilseydi ve siz şuan tıpı kazansaydınız aynı şekilde bende, eminimki elinizin tersiyle iticek gibi konuşmazdınız
-
@cigdem ben kimsenin emeğinin heba olmasını yada itham altında kalması icin birşey söylemedim.
Puanım İstanbul'a yeterdi ve yazabilirdim ancak kurum sınavını da düşünüp Tekirdağ yazdım. Bursa'da kalmak istesem kendi şehrim diye belki bursa bile yazabilirdim. Ama Tekirdağ'a karar kıldım.
Ki bi önceki dediğimde hatam olmadığını düşünüyorum. Benim 75 alıp da umutsuzca az biraz bakan arkadaşlarım varken ben günde 10 saat çalısmaya odaklanmış durumdayım. Dediğim gibi kimsenin emeğine saygısızlık yapmadım. Ama biraz da kendimi düşünmem gerek öyle değil mi ? Ben çalışıyorum, siz de çalışın. Ve umarım sizinle ayni vergi dairesinde mesai arkadaşı oluruz.
-
@James-Buchanan dostum amacım sinirlenmem.İnsanlara açıklama yapmam.İnsanlar bana iibf okudum diye suçlu olarak bakamaz.Beni çocuğuna okumuş ama iş bulamıyo diye gösteren insanlara.Bunları yazıyorum ki tercihini yap liseli gençlerede yol gösteriyo belki okurlarda isme aldanıp yazmazlar.Siyasal bilgiler çok havalı değil mi?Bitirince ne oluyo?2016 mezunu bi siyasallı şuan ne yapıyodur?Sizce