2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@kismetnasip Düzce icin bende pusudayim merakla bekliyorummm.. inşallah 74 e kadar düşer
-
Az once aradim klasik cevap calismalarimiz suruyor en gec yarin bugun aciklanabilir mi dedim calismalarimiz suruyor dedi
-
@ukraynali hocam bende 75 le yazdım İnş okadar düşer ama hiç umudum yok
-
@adam-simith dostum üstadla konuştum az önce dün açıklanacaktı normalde deri ama tekrar tekrar kontrol ediliyormuş dün sanırım birkaç ilde hatalar yapılmış ne gibi hatalar dedim olması gerekenden yüksek oluşmuş puan yani 5 katı yerine atıyorum 4 katı felan işleme sokulmuş bu tarz hatalar olduğu için dün açıklanmadı dedi bugün artık açıklamaları lazım bence ama işte kesin diyemiyorum dün mahcup oldum benim tahminin 5.30 a kadar açıklanır
-
@Priss geç olsun hatalı olmasın diyelim
-
@Priss hocam yani bu puanlar bi kaç il için daha da düşecek mi demek o zaman en yüksek 79 demiştin demi sen
-
@ddguy ama dostum ben en yüksek 79 felan demedim asla öyle bişey demem
-
bu en yuksk 79 u kım çıkardı ya kımse oyle bırsey demedi
-
@Priss insallah hocam aciklanir bugun artik
-
@İnmyheart asılsız iddaadır şahsi görüşüm 80 in üstüne çıkacak 2 tane il muhakkak olacaktır.
-
@ece91 moralinizi bozmak istemem ama ben 76-77 lerden yukarı olmayacağını düşünüyorum.
Umarım daha da düşer. Yanlış anlamayın ama 74 le yazıp ne de olsa gelmez diye düşünen adamın sınava az çalışmayla girmesi bizim lehimize olan birşey olacaktır.
Ama daha önce de demiştim. Allah bekleyen emek veren umut bağlayan herkesin kalbindekini hakkında hayırlısı kılsın ve kazanalım önemli olan bu : )
-
ne 79muş arkadaş
-
@Priss ben yanlış hatırladım demekki neyse birazdan belli okur hersey inşaAllah ona göre bizde yolumuza bakarız
-
@emrahh3453 dün kim dedi onu ya
-
@ukraynali anladım hocam bende aynı düşüncedeyim muhtemelen 76 gibi kapatır en düşük
-
Burada ümit bağlayan nerden baksan 20.000 kişi. Bunun 10.000 ı bugün yarın ümitleri sönecek. Kaldı geriye 10.000 Onunda 6.000 i 14 Mayıs gecesi ümitleri sönecek. Geriye kalan 4.000. Onunda mülakat sonuçları açıklanmasi ili beraber 2.000 umut daha sönecek. En sonunda kalacak 2.000 kişi. 20.000 nerede 2.000 nerede yav. Tam 10 katı ümit bağlıyor. Ama gelgörki bunun sadece 1 katı mutlu olacak. Eyy adalet nerdesin
-
Düzcenin 74 olmasi bence imkansiz gibi duruyor ama 76 ile 78 arasi daha gercekci olur diye düşünüyorum cunku 74 puan alan kisinin siralaması 20 binin ustunde diye biliyorum ama yinede nasip diyorum inşallah açıklanır beraber görürüz
-
Istanbul 79 80 ne yaklasırsa diğer iller 80 altı, yok 76 yı görürse diğer iller 80 üstü çıkar muhtemelen
-
SONUÇLARIN BUGÜN MESAİ SAATİ BİTİMİNE DOĞRU YADA SABAH 10 SULARINDA AÇIKLANMASI MUHTEMEL
-
@O'connor Tam tersine çok kişinin sınava girmesi daha adaletli ama şehir tercihi mülakattan sonra olması lazım. Tercih sistemi adaletsiz.